fbpx

FRISS HÍREK

Javításra szorul a Szegedre érkezett elektromos buszok fele

- Advertisement -

A Szegeder egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét arra, hogy máris javításra szorul 4-5 darab elektromos meghajtású autóbusz abból a flottából, amely egy hónapja érkezett Szegedre.

A június végén forgalomba állított buszok közül több járművön sem működik rendesen az utastéri klíma, azok meleg levegőt fújnak. Ezek a problémák nem csak Szegeden, hanem Szolnokon és Egerben is jelentkeztek – a lap információi szerint.

A Volánbusz egy újságírói kérdésre azt is elárulta, hogy az ajtók sem működnek rendesen a járműveken, ezért garanciálisan javítják őket. A kiesett buszokat jelen pillanatban klíma nélküli csuklós buszokkal pótolják.

A Volánbusz Zöld Busz Programja ezen a héten zárult le, amely keretein belül száz darab új busszal bővült a környezetkímélő, elektromos meghajtású flottája az elmúlt másfél évben. A buszok főleg a budapesti agglomerációban és a nagyvásorokban közlekednek majd.

Hasonló cikkünk:  Szegeder: Az nem kifejezés, hogy olcsó a Mere

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...