fbpx

FRISS HÍREK

Javításra szorul a Szegedre érkezett elektromos buszok fele

- Advertisement -

A Szegeder egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét arra, hogy máris javításra szorul 4-5 darab elektromos meghajtású autóbusz abból a flottából, amely egy hónapja érkezett Szegedre.

A június végén forgalomba állított buszok közül több járművön sem működik rendesen az utastéri klíma, azok meleg levegőt fújnak. Ezek a problémák nem csak Szegeden, hanem Szolnokon és Egerben is jelentkeztek – a lap információi szerint.

A Volánbusz egy újságírói kérdésre azt is elárulta, hogy az ajtók sem működnek rendesen a járműveken, ezért garanciálisan javítják őket. A kiesett buszokat jelen pillanatban klíma nélküli csuklós buszokkal pótolják.

A Volánbusz Zöld Busz Programja ezen a héten zárult le, amely keretein belül száz darab új busszal bővült a környezetkímélő, elektromos meghajtású flottája az elmúlt másfél évben. A buszok főleg a budapesti agglomerációban és a nagyvásorokban közlekednek majd.

Hasonló cikkünk:  Amit a csőkút szivattyú kapcsán tudni kell

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...