fbpx

FRISS HÍREK

A Szentkirályi tulajdonosát nem foglalkoztatja a gazdagság

- Advertisement -

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosa a Forbes szerint 2018-ban Magyarország 46. leggazdagabb embere volt. Az üzletember-befektető a Palikék Világa Három Igazság című műsorának legutóbbi vendége volt, ahol elmondta: soha nem foglalkoztatta a gazdagság.

Balogh így fogalmazott:

„Soha nem foglalkoztam ezzel! Az a véleményem, hogy aki gazdag akar lenni, az kizsákmányolja a világot, az embereket és a természetet is. Az, aki értéket hoz létre, alkot, és közben ne adj’ Isten, még pénzt is keres, az az igazi gazdagság. Mindig mondják, ki gazdag, ki nem gazdag… Sokkal gazdagabb emberek vannak nálam szerintem még Kecskeméten is, nem csak Budapesten” – idézi a vállalkozót a Blikk.

A beszélgetés során kiderül, hogy Balogh nem tartja magát álszerénynek és annyira tartja magát gazdagnak, hogy sok embert el tud tartani. Viszont nem akar sem toronyházat Dubajban, vagy szigetet a Karib-tengeren. A pénz sem foglalkoztatja, a Szentkirályi megy magától, emellett szerelemprojektjei vannak, amiket nem a vagyonszerzés miatt visz. Fontosnak tartja, hogy a hazai nagyvállalkozók, a magyar gazdag emberek a társadalmi szerepvállalásukat Magyarországon gyakorolják.

Hasonló cikkünk:  Átadás közeli állapotban a homokbányai P+R parkoló, de vajon kihasznált lesz-e?

„Szükség van magyar táborra. Nekünk, nagyvállalkozóknak, meg vagyonos embereknek kutya kötelességünk, hogy visszaadjunk azoknak az embereknek, akikből mi nagyok lettünk” – jelentette ki.

A teljes beszélgetést a YouTube-on lehet meghallgatni.

via 24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...