fbpx
9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Forbes: szemügyre vehetjük az 50 leggazdagabb magyar listáját

- Advertisement -

Mészáros Lőrinc egyik karácsonyi ajándékát a Forbes listája hozta, ugyanis Orbán Viktor barátja egy év kihagyás után ismét az első helyre került az ötven leggazdagabb magyar között. Becsült vagyona egy év alatt 150 milliárd forinttal nőtt összesen 591,3 milliárd forintra.

Csányi Sándor futott be a második helyre, 573,7 milliárd forintos becsült vagyonnal, a dobogó harmadik helyére pedig az MPF Holding tulajdonosa, Felcsuti Zsolt állhat, 442,9 milliárd forintos becsült vagyonnal.

Tiborcz István is örülhet, mert idén először szerepel az ötvenes listán Orbán Viktor veje, aki a 27. helyen debütált 75,3 milliárd forintos becsült vagyonnal. Matolcsy György fiának, Matolcsy Ádámnak a barátja is felkerült a listára, Száraz István a 16. helyen áll 125,7 milliárd forinttal. Balásy Gyula, aki a kormánykommunikációs megbízásokból gazdagodott meg a 40. helyet húzta be 56,8 milliárdos becsült vagyonával.

Hasonló cikkünk:  Magyar ügyfél rendelt egy szuperjachtot 100 millió dollárért

A visszatérők között van Jászai Gellért, a 4iG Nyrt. tulajdonosa és elnöke, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója, valamint Nagy György, Csányi Sándor egyik meghatározó és rendszeres üzlettársa.

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...