fbpx

FRISS HÍREK

Szeptember 22-én indul a Médium Filmklub őszi sorozata

- Advertisement -

A 38 éves filmklub az ország egyik legnagyobb filmklubja, mely minden évben tavaszi és őszi sorozattal várja a filmet szerető közönséget a Malom Moziban.

Az évad szeptember 22-én az Őszi Filmnappal kezdődik, amely nemcsak a bérletesek részére látogatható, hanem minden érdeklődő számára nyitott vetítési alkalmat jelent.
A bemutatkozó előadás egy 2020-as angol film, a Notting Hill-i cukrászda lesz, mely egy közkedvelt műfajban, romantikus vígjáték keretében kívánja a közönséget szórakoztatni.

A minden héten szerdán 19 órakor kezdődő filmklub ezután 12 alkalommal, december 15-ig kínál színvonalas és értékes új filmeket az őszi sorozatban.

A filmek között olyan kuriózumokat és érdekességeket lehet látni, mint Francois Ozon Európai Filmdíjas alkotása, a ’85 nyara, az Oscar-díjas Bryan Fogel Szakadár c. lélegzetelállító műve.

Hasonló cikkünk:  Elkelt a Gizella téri városi ingatlanrész, a hasznosításáról a vevő még nem tud információval szolgálni

A Szupernóva egy angol road-movie Colin Firth-szel a főszerepben, míg Wes Anderson Francia kiadás c. filmje igazi sztárparádét kínál. A dán Anders Thomas Jensen (az Oscar-díjas Ádám almái rendezője) Az igazság bajnokai vígjátékát láthatjuk Mads Mikkelsennel a főszerepben.

Erich Kastner regénye alapján készült a Fabian c. német film, míg a spanyol filmművészetet a Szenvedélyes szomszédok c. vígjáték reprezentálja. A világhírű Kenneth Branagh ezúttal egy személyes érintettségű filmet rendezett, a Belfast c. angol alkotást.

A sikeres pályázatoknak köszönhetően a filmklub bérleteihez nagyon kedvezményes áron lehet hozzájutni. Érdemes élni ezzel a rendkívüli lehetőséggel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...