fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 1., szerda

FRISS HÍREK

Szeptember 22-én indul a Médium Filmklub őszi sorozata

- Advertisement -

A 38 éves filmklub az ország egyik legnagyobb filmklubja, mely minden évben tavaszi és őszi sorozattal várja a filmet szerető közönséget a Malom Moziban.

Az évad szeptember 22-én az Őszi Filmnappal kezdődik, amely nemcsak a bérletesek részére látogatható, hanem minden érdeklődő számára nyitott vetítési alkalmat jelent.
A bemutatkozó előadás egy 2020-as angol film, a Notting Hill-i cukrászda lesz, mely egy közkedvelt műfajban, romantikus vígjáték keretében kívánja a közönséget szórakoztatni.

A minden héten szerdán 19 órakor kezdődő filmklub ezután 12 alkalommal, december 15-ig kínál színvonalas és értékes új filmeket az őszi sorozatban.

A filmek között olyan kuriózumokat és érdekességeket lehet látni, mint Francois Ozon Európai Filmdíjas alkotása, a ’85 nyara, az Oscar-díjas Bryan Fogel Szakadár c. lélegzetelállító műve.

Hasonló cikkünk:  Csak júniusban lesz kész a csomópont átépítése a Katona József Gimnáziumnál

A Szupernóva egy angol road-movie Colin Firth-szel a főszerepben, míg Wes Anderson Francia kiadás c. filmje igazi sztárparádét kínál. A dán Anders Thomas Jensen (az Oscar-díjas Ádám almái rendezője) Az igazság bajnokai vígjátékát láthatjuk Mads Mikkelsennel a főszerepben.

Erich Kastner regénye alapján készült a Fabian c. német film, míg a spanyol filmművészetet a Szenvedélyes szomszédok c. vígjáték reprezentálja. A világhírű Kenneth Branagh ezúttal egy személyes érintettségű filmet rendezett, a Belfast c. angol alkotást.

A sikeres pályázatoknak köszönhetően a filmklub bérleteihez nagyon kedvezményes áron lehet hozzájutni. Érdemes élni ezzel a rendkívüli lehetőséggel.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...