fbpx

FRISS HÍREK

Hogyan segítheti az elektronikus fizetés a vállalkozásokat?

- Advertisement -

A hagyományos, készpénzzel történő fizetésnek is megvannak a maga előnyei, ám a világ változik, és változnak a fizetési szokások is. A vállalkozásoknak ehhez a változó környezethez alkalmazkodniuk kell, különben hátrányba kerülnek a versenytársakkal szemben. Ez hosszú távon a vállalkozás sikertelenségét eredményezheti.

Miért szeretnek a vásárlók bankkártyával fizetni?

A vevők számára ma már természetes a bankkártyával történő fizetés. A vásárlónak nincs szüksége arra, hogy mindig elegendő készpénz legyen nála. Nem kell a készpénzfelvétel költségeit fizetnie. A kereskedők a bankkártyás fizetésnek kezdetben nem mindig örültek, hiszen nem azonnal, hanem csak később jutottak a pénzükhöz. Ma már a kedvező fizetési megoldások jóvoltából ez az időkiesés minimálisra csökkenthető.

A BizPay által kínált szolgáltatásokkal sok vállalkozás könnyíti meg a bankkártyás fizetési módszereit. A cég gyors és modern asztali terminálokat, mobil terminálokat kínál, valamint Soft POS megoldást, és webshopok online fizetését teszi lehetővé. A BizPay néven megtalálható BizWorks Kft a Wordline hivatalos partnereként maximálisan megfelel a biztonsági követelményeknek. A nemzetközi háttér is garantálja a szolgáltatás kiváló minőségét.

Miért előnyös a vállalkozásodnak az elektronikus fizetés?

  • Az elektronikus fizetés hatékonyabb tud lenni a hagyományos fizetési módoknál, ugyanis nem kell a készpénzzel bajlódni, nem kell azzal foglalkozni, hogy a megfelelő címletek mindig rendelkezésre álljanak. Ezzel időt és energiát spórolsz meg a vállalkozásod számára.
  • Ha modern, gyors és üzembiztos terminált használsz, az ügyfelek elégedettek lesznek, hiszen gördülékenyen tudnak fizetni a bankkártyájukkal. Nem kell perceket arra várni, hogy a terminál üzemképes legyen. A vásárló számára igen bosszantó tud lenni, ha a terminál nem működik, és nem tud fizetni, vagy kénytelen készpénzt felvenni egy bankautomatából, hogy fizetni tudjon. Szívesebben megy olyan boltba, ahol garantáltan tudja használni a bankkártyáját. A több vásárló pedig nagyobb forgalmat, vagyis az értékesítés növekedését eredményezi. Így előnyökre tehetsz szert a konkurenciával szemben. 
  • Az elektronikus fizetéssel a vállalkozásod költségei is csökkenthetők, ugyanis a bankkártya-szolgáltatótól különböző kedvezményeket is kaphatsz. Azért is előnyös, mert nem szükséges számlákat nyomtatnod és azokat postáznod. 
  • Ez a fizetési megoldás biztonságos az ügyfél számára, hiszen az adatai titkosítva vannak, ezáltal nem kerülhetnek illetéktelenekhez.
Hasonló cikkünk:  A költségvetés szinte romokban, mégis ezermilliárdok mennek el állami cégek támogatására

Ha céged pénzügyi folyamatait zökkenőmentessé szeretnéd tenni egy jól működő bankkártya-elfogadási rendszer segítségével, akkor érdemes felvenned a kapcsolatot a BizPay szakembereivel. Ők garantáltan megtalálják és lehetővé teszik számodra az egyedi elvárásaidnak megfelelő fizetési megoldásokat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...