fbpx

FRISS HÍREK

Családi fesztivál lesz a Szórakaténuszban

- Advertisement -

Szóraka Feszt néven családi fesztivált tartanak a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhelyben szeptember 9-én, amelyet hagyományteremtő céllal először rendeznek meg.

Bognár Gabriella, a múzeum vezetője elmondta: a Szóraka Feszt nemcsak a gyerekekre koncentrál játékos programokkal, hanem a felnőtteket is várja, hiszen “játszani mindenki szeret”. A fesztivál a család minden tagjának élményt, hagyományos kulturális értékeket közvetítő programokat nyújt.

Lesz jóga gyerekeknek játékos, könnyed gyakorlatokkal – ezzel nyitják meg a fesztivált. Majd a Guruló cirkusz című előadásban a tradicionális cirkuszi számok jelennek meg vásári bábjátékban. A felnőttek játékos workshop segítségével új szemszögből ismerhetik meg a játékot mint az önismeret eszközét. A délután folyamán Paár Julcsi Kerekerdő című mesekoncertjére várják a családokat, végül Weöres Sándor A teljesség felé című zenés irodalmi est zárja a napot.

Hasonló cikkünk:  Május 1-jén ingyenes lesz a parkolás Kecskeméten

Lesznek egész napos programok is: a Bábakalács Társulat kandikaszínháza, a múzeum udvarán és körtermében ügyességi játékokok, kiállításokhoz kapcsolódó nyomozó, kereső és kvízjátékok és több kézműves foglalkozás.

A programok ingyenesek, további részletek a https://kkjm.hu/jatek-mese-szorakozas-az-egesz-csaladnak oldalon találhatók.

via Librarius

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...