fbpx

FRISS HÍREK

Az Önkormányzati Hírek némasága beszédesebb minden szónál

- Advertisement -

Tapasztalatból tudjuk, hogy a csönd néha sokkal beszédesebb tud lenni minden szónál. Így van ez a nagykőrösi polgármesteri kabinet által készített Önkormányzati Hírekkel is, amely kínos némasággal reagál a fideszes városvezetést negatívan érintő ügyekre. Hosszan lehetne sorolni a példákat évekre visszamenőleg, de a jelenlegi, a Nagykőrösi Kinizsit érintő botrány esetében szintén ezt a taktikát választották. Czira Szabolcs rendre azt hiszi, hogy a régi kommunista trükkel, miszerint amiről nem beszélünk, az nincs is, eredményt érhet el. Tudhatná, hogy 2021-ben ez már nincs így.
Ha valaki az internet világában azt hiszi, hogy ha egy nyomtatott újságban nem ír valamiről, akkor a lakosság nem szerez róla tudomást, nem csak tévedés, hanem hatalmas balgaság is. Ma, amikor alig van olyan ember, akinél ne lenne úgynevezett okostelefon, ma, amikor az emberek jelentős része különböző közösségi oldalakról szerzi információit (pl. Facebook), akkor a Czira-féle hozzáállás inkább az ellenkező hatást fejti ki. Főleg úgy, hogy ha nem mondvacsinált, hajánál fogva előrángatott, kizárólag az ellenoldal lejáratását célzó sztoriról van szó, hanem a kőkemény valóságról, hús-vér figurákról, elsíbolt tízmilliókról.

Kíváncsian várjuk, hogy az Önkormányzati Hírek készítői – Szapora István, Horváth Tibor, Pavolek Renáta – mikor tisztelik meg azzal a nagykőrösi adófizető polgárokat, hogy tisztességesen tájékoztatják őket? Mikor lesz fontosabb a munkájuk becsületes elvégzése, mint a fideszes propaganda kiszolgálása? Mikor fognak olyan elszántsággal nyomozni a Roma-Gól SE-vé változtatott Nagykőrösi Kinizsi ügyében, mint azt tették korábban Czira ellenzékével kapcsolatban?

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...