fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Az olaszoknál a ruháknál már csak a kiegészítők fontosabbak

- Advertisement -

Olaszország egyet jelent a világszínvonalú divattal, ezt a rengeteg olasz luxusmárka és a sok kiemelkedő, de némileg kevesebb figyelmet élvező márka is hűen tükrözi. Az egyedülálló olasz divat részletgazdag, színvonalas modelleket produkál a divatházak kollekcióiban, az alkalmi viseletekben és a hétköznapi öltözékekben egyaránt. 

Az olasz táskák

A csinos öltözet nem teljes egy stílusos táska nélkül, ezt az olaszok is tudják, így az olasz táska márkák külön divatipart hoztak létre. Ugyanúgy az egyedi stílusjegyek jellemzik, mint a ruházatot, teljesen mindegy, hogy milyen típusú táskáról van szó, mindegyik különleges darab. 

A táska nemcsak divatos kiegészítő, hanem praktikus használati tárgy is egyben, de mindenek előtt az esztétikumával fog meg bennünket. Bármilyen szett sokoldalú kelléke, amely funkcionalitása révén a női lét alapvető alkotóeleme is egyben. Az a legjobb, ha egy hölgy belép egy terembe és nem lehet nem észrevenni, hogy milyen táska van a kezében. Ez tökéletesen jellemző a Gucci táskákra, melyet bizonyára nem kell bemutatni senkinek. 

A kézitáska a megjelenés megkoronázása, harmóniában a ruházattal megnyerő kombinációt alkotnak. Lenyűgöző olasz bőr kézitáskákat gyárt a Prada, melyek elegáns megjelenésükkel bármilyen öltözetet feldobnak. A Dolce&Gabbana exkluzív szövött olasz bőr kézitáska kollekciót kínál. Olvasd el a Mira Magazin ajánlását, hogy megismerd a híres olasz táskamárkákat!

A legjobb olasz ruhamárkák

Hasonló cikkünk:  Szijjártó: az Orbán–Zelenszkij-találkozó nem jön létre egyhamar

Ha szeretnéd felfrissíteni a gardróbodat és vonzanak a csodálatos olasz ruhadarabok, akkor keresd fel a divatházakat, melyek között megtalálod a legjobb olasz ruhákat. A stílus és az elegancia jellemzi ezeket, ami finom nőiességet, egyediséget és titokzatosságot közvetít. 

Az olasz trenddel nem tudsz hibázni, a mediterrán szenvedély a ruhákon is megjelenik Olaszországban. Nem véletlenül van Milánóban a divat egyik világviszonylatban is fontos központja. 

Az itteni emberek a megjelenésükkel is kommunikálnak, adnak az első benyomásra, és hétköznap éppúgy különleges figyelmet fordítanak a küllemükre, mint az alkalmi öltözetek esetén. 

A világhírű olasz cipők

A táskák mellett szintén fontos kiegészítői az öltözködésnek a lábbelik, melyekkel könnyen elronthatjuk, de egyszerűen fel is dobhatjuk a rólunk alkotott képet. A legjobb olasz cipőmárkák mind csúcskategóriát képviselnek kiváló minőségükkel. Szerte a világon elismerik a Made in Italy címke által jelzett márkaneveket. 

A legjobb olasz cipészek készítik a lenyűgöző stílusú és színvonalas lábbeliket. A Sergio Rossi a ruhák és a kézitáskák mellett egyedülálló női cipőket is forgalmaz. A Bruno Magli fantasztikus lábbeliket készít nemcsak nők, hanem férfiak számára is. A márka a dizájnt és a minőséget egyszerre képviseli. 

A Bontoni az egyik legjobb olasz alkalmi férfi cipő márkák közé tartozik, ha a klasszikus oxfordi típus a kedvencünk, akkor mindenképpen nézzük meg a kínálatát, de más modelleket is találunk a kézműves cipőik között.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...