fbpx

FRISS HÍREK

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a kormánymédia több résztvevője

- Advertisement -

Átadták csütörtökön – idén hatodik alkalommal – az Érték és Minőség Nagydíjat. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese tüntette ki többek között:

  • Gecse Vivient, a TV2 hírigazgatóját – aki az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Média Nagykövete Díj-at kapta (végrehajtókat kellett küldeni a csatornára, hogy beolvassanak egy totális hazugságért megítélt helyreigazítást).

Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat kaptak:

A díjátadóra a Parlament Főrendiházi Üléstermében került sor csütörtökön, a Gazdaság Ünnepén – a Telex újságírója utánajárt: semmi nyomát nem találta annak, hogy akár szeptember hetedikén, vagy mondjuk szeptember első csütörtökén valóban lenne ilyen ünnepünk.

Az Érték és Minőség Nagydíjról a honlapon található leírásból kiderül, hogy néhány kisebb és közepes cég alapította, és elsősorban az „Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy” promóciójára szolgál. Ez a védjegy:

Hasonló cikkünk:  Egy törvényjavaslat szerint tilos lesz energiaitalt árusítani 18 év alattiaknak

azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt. A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, melyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek. (…) Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy biztonságot és erőt sugároz! Feltüntetése méltán biztosítja viselőjük számára a pozitív megkülönböztetést.

védjegyregiszter szerint ilyen díjat kapott: az Auchan sajátmárkás füstölt trappistája, a DOLCETTA Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. egy kilós vödrös kakaós nápolyija, a Grabowski Kiadó Kft. 2019-es Business Days konferenciája, a CSOMIÉP Beton- és Meliorációs Termékgyártó Kft. Nagyszelvényű vasbeton TB mederburkoló elemcsaládja.

A védjegy eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, szakmai támogatója az Agrárminisztérium, szakmai partnere a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...