fbpx
0.3 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Rendszeresen a kapujába parkoltak – bekattant a ceglédi férfi

Bizonyára sokan emlékeznek az Összeomlás című filmre, amelyben a Michael Douglas játszotta karakter a hosszú ideig türelemmel viselt viszontagságok után egy apróságtól kiborul és ámokfutásba kezd. Valami hasonló történt egy ceglédi férfival – írja a Blikk.

A korábban átlagos polgárként élő B. V. Cs. egy óvodával szemben lakik, és nem bírta elviselni, hogy a szülők autójukkal mindig az ő ingatlana előtt állnak meg reggel és délután.

Problémáját éveken keresztül szinte heti rendszerességgel fordult a ceglédi képviselő-testület egyik tagjához. Később a fogadóórákon is megjelent, ahol már trágár szavakkal szidalmazta a képviselőt. Változás azonban nem történt, a politikus nem segített, a kocsik ugyanúgy a háza előtt sorakoztak.

A ceglédi Báthori utcai óvoda, ahol nincs kijelölt parkoló (Fotó: Google Utcakép)

Április közepén azután betelt a pohár nála.
E-mailt küldött a képviselőnek, amiben több millió forint kártérítést követelt és azzal fenyegetőzött: ha még egyszer valaki a kapujába parkol, mindenkit elgázol.

Hasonló cikkünk:  Egymilliárd forintból fejlesztenek turisztikai célú projekteket Bács-Kiskunban

A dühöngő férfi üzenetet küldött a Ceglédi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztálya vezetőjének is, és már 10 milliót követelt fájdalomdíjként azt ígérve, ha nem kapja meg a pénzt, megöli a képviselőt. Ugyanezt a levelet elküldte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság címére is

Hasonló cikkünk:  Egy tompai étterem 7000 forint feletti rendelésnél egy kiló cukrot ad ajándékba

A hatóságok erre már léptek. A követelés teljesítésére és a pénz átadására nem került sor, viszont április 22-én a rendőrség B.-t előállította. Jelenleg letartóztatásban van, súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének kísérlete miatt.

A férfi az előzetesben lenyugodott. Tettét megbánta és szeretne bocsánatot kérni. A parkolási probléma megoldását már abban látja, ha eladja a házát és elköltözik.

Ügyvédje szerint a fenyegetéseket a kétségbeesés szülte, védence valójában nem tette volna meg, amit ígért.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...