fbpx
21 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Emberöléssel vádolják a párját halálra rugdosó kecskeméti nőt

- Advertisement -

Erős felindulásban elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség az ellen az 52 éves kecskeméti nővel szemben, aki egy évvel ezelőtt halálra rugdosta az élettársát, akit előzőleg egy harmadik ivócimborájuk már eszméletlenre vert kalapáccsal.

A Máriavárosban élő asszony és párja 13 évig élt élettársi kapcsolatban. Kapcsolatuk elég hullámzó volt, mert mind a ketten italoztak. A férfi ilyenkor agresszívvá vált, és már évek óta verte a nőt, a vádbeli időpont előtt is több fogát kiütötte.

Az ominózus napon 50 éves O. János erősen ittas állapotban megjelent a szintén ittas 64 éves T. István kecskeméti lakásán, ahol a barátnője is tartózkodott. A férfi féltékeny volt az idősebb ismerősére, ezért veszekedni kezdett a nővel. Felszólította, hogy menjenek haza, azonban a nő vonakodott ettől. Emiatt a férfi szidalmazni kezdte a nőt, majd ököllel orrba vágta, aminek következtében az orrcsontja eltörött.

Hasonló cikkünk:  Totális ellenőrzés alá vonnák a kultúrát, a kormány szerint csak az átláthatóság a cél

A 64 éves férfi ekkor a szoba sarkából magához vett egy kalapácsot és azzal több ízben az ágy szélén ülő 50 éves férfi fejére sújtott. A férfi akkor sem hagyta abba a bántalmazást, amikor az áldozata a földre zuhant. Az orrcsontja eltörése miatt erősen felindult állapotban lévő asszony ekkor fojtogatni kezdte az eszméletlen élettársát, majd rugdosni kezdte, a mellkasára térdelt és taposott, aminek következtében a férfi negyedórán belül a helyszínen meghalt.

A férfi halálát a nő idézte elő, amit a sorozat bordatörés miatt kialakult légmell (légzési elégtelenség) okozott. A kalapáccsal történt bántalmazás miatt a férfi könnyebb, 8 napon belül, részben pedig 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ám életveszélyes sérülésként nyílt koponyatörés is kialakulhatott volna.

A főügyészség a nőt erős felindulásban elkövetett emberöléssel, a férfit életveszélyt okozó testi sértés  kísérletével vádolja és velük szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Jelenleg mind a két elkövető letartóztatásban van.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...