fbpx
10.6 C
Kecskemét
2024. május 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Egy ember meghalt és kutyája is elpusztult egy tanyatűzben Kecskemét határán

- Advertisement -

Huszonhárom tűzoltó hat járművel kezdte el oltani a tüzet Kecskemét külterületén, az alsócsalánosi városrészben, ahonnan csütörtök reggel háromnegyed nyolckor érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy ég egy ház – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Mint írják, a rövid időn belül a helyszínre érkező tűzoltók megkezdték a lángok megfékezését, de már addigra a kétszáztíz négyzetméteres tanyaépület egyik szobája és a teteje is teljes terjedelmében égett. A tüzet háromnegyed tízre sikerült megfékezni; a húsz négyzetméteres, lángokban állt szoba mennyezete beszakadt, a törmelék alatt egy holttestet találtak. A füsttel teli házban elpusztult egy kutya is.

A tűzoltók egy gázpalackot kivittek a tűzből, megakadályozva ezzel, hogy az felrobbanjon. A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem vizsgálja, egyben ismételten felhívják a figyelmet: a hideg időben megemelkedik a lakástüzek száma, érdemes szinte mindenkinek füstérzékelőt vásárolnia, hogy elkerülhetők legyenek a tragédiák.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...