fbpx
15.1 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Huszonnégy órás jótékonysági masszázs lesz Kecskeméten, az adományokkal a helyi családokat támogatják

- Advertisement -

Szeptember 23-án 9 órától egy teljes napon át non-stop kezelik a japán alapokon nyugvó keleti gyógyító eljárás, a shiatsu művelői a jelentkezőket Kecskeméten, a Hoffmann János utcai Eyva Házban.

Mint a házigazdától, Vargáné Nóra shiatsu-gyógyásztól megtudtuk, huszonnégy órás jótékonysági programjukat már tíz éve rendezik meg az ország különböző településein, ezúttal Kecskeméten. A rendezvényen az ország shiatsu kezelői önkéntesen, felajánlásként vesznek részt, csapatuk akciójának célja pedig az, hogy egy helyi szervezetet, egyesületet támogassanak. A shiatsut egy teljes napon át, azaz huszonnégy órán keresztül végzik, egyszerre öt matracon, azaz párhuzamosan öt embert tudnak kezelni. Mindezért adományt kérnek a jelentkezőktől, az összegyűlt pénzt pedig a rendezvény után ünnepélyes keretek között adják át a kiválasztott szervezetnek, jelen esetben az Együtt a Kecskeméti Családokért Közhasznú Alapítványnak.

Hasonló cikkünk:  Május 1-jén ingyenes lesz a parkolás Kecskeméten

„A shiatsu egy japán alapokon nyugvó keleti gyógyító eljárás. A bennünk lévő energia rendszerrel a meridiánokon keresztül kapcsolódunk. A kezelések célja, hogy ebben az energia rendszerben lévő elakadásokat feloldjuk, így egy egyensúlyi állapot jöjjön létre a kezelés után, és a szervezet öngyógyító folyamatai aktívvá váljanak” – mondta el Vargáné Nóra, hozzátéve, hogy a shiatsu a földön szivacson és ruhában történik.

A masszázsra előzetes regisztráció szükséges a kavargane@gmail.com címen vagy a 06 30 496 9791-es telefonszámon. Hat éves kortól lehet jelentkezni, a masszázs 45 perces lesz.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...