fbpx

FRISS HÍREK

Neked mi a fogadalmad 2024-re?

- Advertisement -

Még bőven az év elején járunk ahhoz, hogy bármilyen fogadalmat is tettél szilveszterkor, meg tudd valósítani. Sokan a tanulás, a munka és az egészség terén hozakodnak elő saját maguknak tett ígéretekkel, ugyanakkor fontos tudni, hogy a párkapcsolatot sem szabad kihagyni a számításból, hiszen az jelenti a felnőtt lét alapját.

A társadhoz térsz haza, tőle számíthatsz gyengédségre, megértésre, együtt építitek a közös jövőt, akár gyermekkel, akár gyermek nélkül. Így mindenképpen érdemes átgondolni, hogy akad-e olyan része a kapcsolatodnak, amelyre bizony ráfér egy kis ráncfelvarrás.

A hálószobában mindig jól jön egy kis újítás!

Talán nem is kell magyarázni, de a szex abszolút alappillére a párkapcsolatnak, így nem árt időről időre felpezsdíteni a tüzet. Erre a SexShopCenter.hu szexuális játékszerei kitűnő eszközök lesznek.

Igen, jól olvastad! Ha eddig még nem próbáltad ki a pároddal egyik segédeszközt sem, akkor 2024 meglehetősen ideális évnek tűnik ehhez. Tedd félre az esetleges előítéleteidet, hiszen többen vásárolnak szexshopokból, mint te azt gondolnád.

Ám mivel online rendelik, sőt, a legtöbb ilyen üzlet nagyon diszkrét csomagolásban postázza a küldeményt, így nem csoda, ha senki sem fog szagot. Ez viszont nem azt jelenti, hogy amint bezárul a hálószoba ajtaja, ne kerülnének elő a pajzán kis játékok, hogy minél intenzívebb orgazmusban részesüljön a páros mindkét tagja.

Jó, jó, de mivel kezdjek?

Ugye, most ez a kérdés fogalmazódott meg benned? Teljesen természetes, hiszen a szexuális játékszereknek ma már annyira széles a kínálata, hogy nem árt egy kis gyorstalpaló belőle.

  • Elsőként kezdhettek egy felnőtt társassal vagy akár valamilyen szexi ruhadarabbal is. Barátkozzatok meg a hangulattal, oldódjatok.
  • Az alapvető szexjátékszer a vibrátor és a dildó, ezeknek megannyi fajtája van, amelyekhez többféle síkosító közül is lehet választani.
  • Természetesen a férfiaknak sem kell kimaradni a jóból, így a különféle maszturbátorok, péniszpumpák és -köpenyek minden együttlétet izgalmasabbá tesznek – a teljesítmény nyomása nélkül.
  • Igazi fekete övesek berendezhetnek maguknak egy külön szexre szánt szobát, ahol akár egy szexhinta is helyet kaphat.
  • A párkapcsolat és a szexeszközök csúcsa BDSM, amely olyan szintű tiszteletet és együttműködést kíván meg a pároktól, amire nem mindenki képes. Akár a kötözés, akár a paskolás, akár a dominancia része izgat, érdemes belevágni.
Hasonló cikkünk:  L. Simon László szerint az új kulturális törvénytervezetet fizikai képtelenség megcsinálni

Láthatod tehát, megannyi lehetőség áll előtted, hogy a fogadalmadat valóra váltsd!

Őszinteség és beleegyezés!

Talán mondani sem kell, hogy bármelyik játékszer mellett is teszed le a voksodat, annak megvásárlása és használata mindenképpen közös megegyezésen kell, hogy alapuljon. 

Éppen ezért rendkívül fontos az őszinteség és a nyílt kommunikáció, amelyet erről a területről kommunikálva nagyban fejleszthettek is a társaddal együtt. Bátran mondd el a te igényeidet, hogy mi a vágyad a fentebb megnevezett webshop kínálatából, és hidd el, a párod is nyitottabb lesz!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...