fbpx

FRISS HÍREK

Három kiemelt gyalogátkelő létesül

- Advertisement -

Elkezdődött a Mezei utca-Horváth Döme krt.-Bajcsy-Zsilinszky krt. kereszteződésében a szintben kiemelt gyalogátkelőhelyek létesítése. Összesen három gyalogátkelő létesül, a Mezei utcán, a Horváth Döme körúton és a Bajcsy-Zsilinszky körúton. A munka 3 ütemben készül el, félpályás útlezárásokkal, ideiglenes jelzőlámpás forgalomirányítás mellett.

Az első ütemben a Horváth Döme krt.-Mezei u.Horog utca felőli belső íve kerül lezárásra, ezen az íven megtörténik a szegélyek cseréje, illetve a rámpák lefuttatásánál a szegélyek beépítése, a rámpa alépítményének építése, valamint a teljes íves szakaszon a térkőburkolás.

A második ütemben a Horváth Döme krt.-Bajcsy-Zsilinszky krt. kanyarodó íves szakasza, valamint a Mezei u.-Bajcsy-Zsilinszky egyenesének Trombita u. felőli fél pályája kerül lezárásra. Ezen a területen elkészülnek a szükséges szegélycserék, a rámpák kialakítása szegélyépítéssel, valamint ezen szakasz térkőburkolása.

A harmadik ütemben a Mezei u.-Bajcsy-Zsilinszky egyenesének Rigó utca felőli fél pályája kerül lezárásra. Ezen területen elkészülnek a szükséges szegélycserék, a rámpák kialakítása szegélyépítéssel, valamint ezen szakasz térkőburkolása.

Hasonló cikkünk:  Bloomberg: annyira elmérgesedett Matolcsy és Orbán között a viszony, hogy szóba se állnak egymással

A kivitelezés időtartama várhatóan 4 hét. A kivitelezés összköltsége 21 millió forint.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...