fbpx

FRISS HÍREK

Dr. Mayer Endre Kecskemét új jegyzője

- Advertisement -

A 2021-es városi költségvetés döntés-előkészítő anyagán dr. Mayer Endre szerepel jegyzőként. Korábbi anyagokon még az volt olvasható, hogy dr. Határ Mária jegyző tartós távollétében, és itt jött egy másik név.

A veszélyhelyzetben hozott döntések között azonban nem találtunk jegyzői kinevezésről szóló anyagot, viszont a város honlapján is már őt írják jegyzőnek, így ezek szerint a korább jegyző nyugdíjazása után megvan a város új jegyzője. Önmagában nem túl nagy hír, inkább az az érdekes, hogy úgy írt alá már dokumentumot, hogy nem jelentették be a személyét.

Dr. Határ Mária korábbi jegyző utolsó szereplése azon a közgyűlésen volt, amikor egy bekapcsolva maradt mikrofon rögzítette mondatait. Bodrozsán Alexandra képviselőről (Szövetség) ezt mondta:

Hasonló cikkünk:  Egyházak és egyetemi alapítványok sorra jelentik be igényeiket állami iskolákra

ÚR ISTEN, EZ A….IDIÓTA VAGY, AZT TUDOM ERRE MONDANI

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...