fbpx

FRISS HÍREK

Marad a nyárias, meleg időjárás, de jönnek a zivatarok is

- Advertisement -

Kedden a napos-gomolyfelhős idő mellett főként az ország északi és nyugati felén alakulhatnak ki elszórtan záporok, zivatarok – írja az Időkép. A délnyugati szél többfelé megélénkül, zivatarok idején megerősödik. 29-34 fok valószínű. Melegfronti jellegű tünetek várhatóak. A zivatarok miatt figyelmeztetést adtak ki az ország északi részére.

Szerdán nyugat felől újra megnövekedhet a fátyol- és gomolyfelhőzet. Zápor, gyenge zivatar kis eséllyel néhol északon pattanhat ki. A délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. A csúcshőmérséklet 31-37 fok között alakulhat.

Csütörtökön egy hidegfront érkezik. Helyenként feltámadhat ugyan a szél, de heves eseményekre nem kell készülnünk. Egy-egy kisebb zápor, zivatar a Dunántúlon és északon alakulhat ki. Pár fokkal lesz csak enyhébb az idő, a maximumok 27-31 fok körül alakulnak.

Hasonló cikkünk:  2020-ban 19 ezer, 2023-ban 34 ezer magyar vándorolt ki Magyarországról 

Pénteken napos lesz az idő, említésre méltó csapadék nem várható. 30 fok közeli maximumok ígérkeznek. Szombaton még több napsütésre számíthatunk, 30-35 fokos meleg ígérkezik. A légmozgás ezeken a napokon mérsékelt marad.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...