fbpx
8.6 C
Kecskemét
2024. május 13., hétfő

FRISS HÍREK

A Hét Önkéntese(i) lettünk!

- Advertisement -

Magyarország Kormánya 2021-et az Önkéntesség Magyarországi Évének nyilvánította. Az eseménysorozat nem titkolt célja azon emberek munkájának elismerése, akik önkéntesként sokat dolgoznak környezetükért. Tudásukat és idejüket nem sajnálva segítenek, hogy jobbá tegyék környezetüket.

Ezért indították el a Hét Önkéntese sorozatot, hogy minél több értékteremtő ember és közösség lehetőséget kapjon munkájának bemutatására és elismerésére. Minden héten bemutatnak egy olyan embert, vagy közösséget, aki példát mutat lelkesedésével, elkötelezettségével, aki az önkéntesek népes táborából is kiemelkedik tevékenységével. Úgy vélik, hogy a személyes példák mentén lehet legjobban bemutatni milyen sokoldalú és fontos tevékenység az önkéntesség, mennyire erős kötőerő a társadalomban és mennyire nagy segítség azoknak, akiknek érdekében a munka folyik. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy ezen a héten, mi lehetünk a Hét Önkéntese(i). Köszönjük a lehetőséget! Mindenkit arra buzdítunk, hogy ha tehetik, akármilyen apró tet-tel segítsék a környezetükben élőket, hogy könnyebbé válljanak a mindennapok.

Az Önkéntesség Magyarországi évéről, programjairól, céljairól bővebben a www.ome2021. oldalon tájékozódhatnak. Sok értékteremtő eseményt, és programot szeretnének még az idén megvalósítani, ha tehetik csatlakozzanak azokhoz is!

Dávid Krisztina
Legyünk Kocsér Jó Gazdái

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...