fbpx

FRISS HÍREK

A rigai meccs után értékelt a KTE vezetőedzője

- Advertisement -

Ahogy arról a KecsUP is beszámolt helyszíni bejelentkezésekkel, csütörtökön a KTE Rigában lépett pályára a Konferencia-liga selejtezőjében. A kecskemétiek a rendes játékidő, majd a hosszabbítás legvégén is gólt kapott a lett csapattól, végül 3-1-es vereséget szenvedett, így 4-3-as összesítéssel kiesett.

A Kecskemét vezetőedzője, Lóczi István csalódottan nyilatkozott:

„Gratulálok az ellenfélnek a továbbjutáshoz! Nagyon nehéz most értékelni, hiszen kétszer is a hosszabbításban kaptunk gólt, ami fájó. Mindkét csapat más játékrendszerben játszott az első meccshez képest. Ebből a mérkőzés elején mi jöttünk ki jobban, megszereztük a vezetést is. A félidőben az ellenfelünk nagyon jól cserélt, két igen mozgékony játékos állt be előre, akik kitűnő teljesítményt nyújtottak. Sajnos elmondható, hogy az összes cseréjük jobban sült el most. Ennek köszönhetően meg is fordították az eredményt, hosszabbításra mentve a találkozót. Sajnos nem bírtunk jobb oldali játékukkal, illetve kiütközött az is, hogy ellenfelünk nemzetközi rutinja sokkal nagyobb, mint a miénk. A magyar bajnokságban kevés ilyen hőfokú meccset játszottunk, de bízom benne, hogy ez a klub eljuthat még a nemzetközi porondra. Nagyon gyorsan rendezni kell a sorokat, mert hétfő este már bajnoki meccs vár a csapatra.

Zalaegerszeg is pályára lépett, ők az eszéki NK Osijektől kaptak ki 2-1-re, így 3-1-es összesítéssel búcsúztak a Konferencia-ligától.

Hasonló cikkünk:  Fiktív Shakespeare történetet mutattak be a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban

A lefújás után Boér Gábor, a ZTE vezetőedzője így értékelt:

„Nem csak a küzdelemmel, a játékkal is elégedettek lehetünk. Rengeteg olyan szituációt dolgoztunk ki, amelynek a végén helyzetek is kialakultak, rengeteg pontrúgást rúgtunk, minden statisztikai adatban felülmúltuk az ellenfelet. Egyszerűen ez a hatékonyságunk, hogy nem tudunk gólt szerezni vagy csak akkor, amikor már majdnem eldőlt a párharc. A küzdeni tudással, a hozzáállással eltüntettük a különbséget, de sajnos az a minőségű befejezés hiányzott, ami részükről megvolt. A szerencse is mellettük volt, gondolok itt az öngólra, ami szerintem les volt, de ez mellékes. Sok sikert kívánok az Eszéknek a továbbiakra. Ha ez a hozzáállás, mentalitás, játék meglesz, nem kell aggódni a csapatért a bajnokságban sem, de növelni kell a góljaink számát.”

via NB1

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...