fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Fejezze ki egyéniségét egy Önhöz tökéletesen illő humidorral!

A szivarozás egy életstílus, amely egyfajta meditációnak is tekinthető, lehetőséget teremt a lelassulásra, a pillanatok megélésére, és mindemellett egyéniségünk kifejezésére is. 

A szivarozás luxusát a kézzel sodort rudakon felül a füstölés élményéhez szükséges kellékek szolgáltatják, különösképpen a szivarok tárolására szolgáló humidorok, amelyek között az egyszerűtől a luxus kivitelűig minden típust megtalálhatunk. Ismerkedjen meg a szivarosok körében az exkluzivitást megtestesítő Gentili humidorokkal!

Miért van szükség különleges tárolásra?

A szivarok őshazájában megfelelőek a klimatikus viszonyok, így ott semmilyen különleges intézkedésre nincs szükség a minőség biztosításához, azonban a világ más tájain, így nálunk is különös gonddal kell eljárni, ha meg szeretnénk őrizni aromájukat, állagukat. Az ehhez szükséges, optimális hőmérsékletet és a 68-72%-os páratartalmat biztosító különféle humidorokat megtalálja a Humidorshop.hu kínálatában

Léteznek néhány szál tárolására megfelelő utazó-, valamint otthoni készleteink optimális védelmét kínáló asztali humidorok és szekrények, továbbá akár szaküzletek teljes dohányrúd készletét befogadó szivartároló szobák is. Hogy kinek milyenre van szüksége, egyéni preferencia kérdése, ahogy az is, hogy az alapvető feltételek biztosításán túl mit kínálnak még.

Készülhetnek különféle anyagokból, fából, fémből, műanyagból, üvegből, de ideális belső anyaguk a spanyol cédrus, amely segíti a dohány érését, kellemes aromát biztosít, továbbá megvédi a szivarokat a dohánybogaraktól.

Hasonló cikkünk:  Kecskemétieket tüntettek ki augusztus 20. alkalmából

Stílusos és egyedi

Egy szivaros számára a szivartartó doboz olyan, mint egy óragyűjtőnek egy óra, vagyis hiába tudja valamennyi alapvetően ugyanazt, a megjelenés, valamint az apró nüanszok rendkívül sokat számítanak.

Hasonló cikkünk:  Mindig jókor változó jogszabályok tartják egyedüliként a piacon egy Rogán-közeli céget

Egy humidor a szivaros legféltettebb kincse lehet, kifejezheti egyéniségét, stílusát. Amennyiben olyan exkluzív darabot választ, mint egy Gentili humidor, luxust csempész a hétköznapokba, csodájára járnak majd szivaros ismerősei. Miben más ez, mint más gyártók akár magas minőségű termékei? Valamennyi, az olasz gyártótól kikerülő darab igazi műremek, amely a hagyományok, az elkötelezettség, a gondosság és a kézművesség tökéletes keveréke. Kis példányszámban készülnek, asztalos munkával, aprólékos kidolgozással, fényűző részletekkel. 

Miből készülnek a Gentili humidorok?

A gyártó számára az anyagválasztás mindennél többet jelent, így az általa készített valamennyi szivartartó doboz belseje kiváló minőségű spanyol cédrusból készül. 

A Gentili humidorjai jól felismerhetőek, változatos intarziás megoldásokkal készülnek, fényesre lakkozott, különleges megjelenésűek. A tökéletes zárásról extra erős zsanérok és egy zár gondoskodik, minden darabjuk minőséget és eleganciát sugároz. További jellemzőjük, hogy klasszikus, szivacsos párásítóval, ún. credóval, és a szivarok rendezéséhez elválasztó léccel felszereltek. 

Valami különlegesre vágyik? Válasszon egyedi és stílusos Gentili humidort!

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...