fbpx

FRISS HÍREK

Őszi gardrób a munkához, avagy ezt jelenti az elegancia a munkahelyen

- Advertisement -
Az elegancia sokféle arcú barát, ami mindenhol és bárhol sikert arathat. Még a munkahelyen is, sőt ott igazán. Ám ősszel, túl a vonzó fellépésen, akadnak olyan tényezők, amik mindenképpen figyelemre méltóak. Ilyen a kényelem, és persze a kellően funkcionális kivitel. De hogyan hangolható mindez össze? Íme!

Mi tekinthető alapdarabnak?

Igazság szerint a https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/ingek felhozatalából bármi. Ugyanis az ing nem hiányozhat a szerelésből. Egyszerűen azért, mert jól néz ki, és nem mellesleg az elegancia örökös hírnöke. Akadnak szolidabb fazonok, sőt sportos variációk is, úgyhogy azoknak sem kell kétségbe esniük, akiknek egyébként nem feltétlenül a komor elegancia a világuk. Az elegáns megjelenés ezerféleképpen élhető meg, és korántsem a túlzott komolyság az egyetlen út. A fúziós divat mindennek tetejében aranykorát éli, aminek a lényege, hogy a túlzottan elegáns összhatást egy sportosabb kiegészítővel érdemes megtörni, vagy épp a teljesen sportos megjelenést egy elegáns darabbal megspékelni. Tény, hogy ez váratlan húzás, de a végeredmény sem mindennapi, ez kétségtelen tény.

Visszatérve az ingekhez: a kiválasztásnál a testalkatra mindenképpen célszerű odafigyelni, valamint arra, hogy mi kerül az ing fölé? Ha zakó, akkor az összhangra való törekvés elengedhetetlen. Az ing hossza ekkor szintén egy olyan jellemvonás, ami külön figyelmet követel a minél ellenállhatatlanabb megjelenés érdekében. Színek tekintetében bőven akadnak variációk, túl a fehéren, meg a vadító feketén. Érdemes, ha a munkahelyi közeg hangulata is engedi a színesebb típusokkal is bepróbálkozni, hiszen az ősz is ezt a fajta árnyalati sokoldalúságot testesíti meg a maga színpompás természetességével.

Hasonló cikkünk:  Indul a szezon, Szolnokon már ugranak a honvédség ejtőernyősei

A kiegészítők is sokat számítanak?

Bizony! Az órák az answear.hu kínálatában tökéletesen példázzák ezt. Hogy miért? Azért, mert általuk kevesebb az outfit, ez biztos. Elegáns és sportos alternatívák egyaránt választhatóak, az már egyéni helyzet függvénye, hogy melyik irány preferálása a kifizetődőbb taktika. Nyilván ha a maradéktalan elegancia megtestesítése, akkor megéri ezzel harmóniában választani. A nagyobb kijelzővel rendelkező modellek továbbra is kedveltek, és a trendiségük is vitathatatlan. A fém, valamint bőr szíjas típusok egyaránt elegánsak, ugyanakkor kitűnően variálhatóak a különböző színű, anyagú ruhadarabokkal.

Kalap, kabát, indulhat a munka?

Ha a kalap nem is tetszik mindenkinek, azért a kabát tényleg jó, ha nem marad ki a buliból. A https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat/kabatok oldal kínálatában sorakoznak a jobbnál jobb modellek, amik mindennek tetejében elegánsak, stílusosak és kényelmesek is egyben. A kabát kicsit nélkülözött ruhadarab a férfiak gardróbjában, de az őszi, téli periódusban hálás a jelenléte, mert azért zimankóból akad elegendő bőven. Így aztán, túl az eleganciára való ráhangolódáson, kétségtelenül előnyös a praktikum oldala is, hiszen a betörő jéghideg fuvallatok, fagyos reggelek-nappalok egy testhez álló kabát társaságában a jövőben nem okozhatnak kihívást, miközben az elegánsan férfias fellépés is megőrizhető.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...