fbpx

FRISS HÍREK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

- Advertisement -

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor az utcán egy férfi a politikust a kabátjánál fogva megrángatta és szóban megfenyegette.

Az esetről felvétel is készült, amin az inzultus tisztán látszik és hallatszik. Az idős férfi a következőket mondta a Kutyapárt jelöltjének:

– „Húzzál innen, b.szod! Nagyon megjárod, b.szki”.

Kordik Szabolcs megkérdezte, hogy miért, amire a férfi ezt mondta:

– „Mert szétverem a pofádat”.

Hallatszik a felvételen az is, hogy egy idős nő megkérdezi, kinek gyűjtik az aláírást. Erre a férfi ingerülten válaszolta neki, hogy a Kutyapártnak, aki ezután ismét el kezdte szidalmazni az ajánlásgyűjtőket. Ezt kiabálta:

Két farka van, kapjátok be. B.sszátok meg mind a kettőt. Szemét g.cik vagytok.”   

Kordik Szabolcsot telefonon értük utol, aki az esetről elmondta:

– Az Énekes utca végén jártunk – a mezőgazdasági bolt felől – amikor becsöngettem a házba. Az elektromos kapu elkezdett kinyílni, közben kijött egy férfi. Én nem mentem be az udvarba, az utcán vártam. Pár méterre volt, amikor megkérdezte, hogy mit szeretnék. Válaszoltam, hogy aláírást gyűjtök az önkormányzati választásra. Ekkor még semmi gond nem volt. Amikor mondtam, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak gyűjtünk aláírásokat, akkor elkezdett szidni, anyázni, és kiabált, hogy takarodjak el. Egyre közelebb jött, majd elkapta a kabátomat és megfenyegetett. A videón látszik az is, hogy kijött a felesége, aki próbálta csitítani.

Hasonló cikkünk:  "Drasztikusan nagy változtatásokban gondolkodunk" - részletesen is beszámolt terveiről a kecskeméti közlekedést megreformálni vágyó aktivista

– Az eset után gyorsan tovább mentünk – folytatta a politikus, mert még volt három helyszín az utcában. Mivel azonban a kocsink az út másik végén parkolt, így ismét el kellett mennünk az ominózus ház előtt, és akkor láttam, hogy egyébként a kerítésen egy eléggé ismert kecskeméti buszos cégtáblája van kint – mesélte el a történteket Kordik Szabolcs. Hozzátette: más miatt hivatalos ügyben ma dolga van a kecskeméti választási irodán, ahol az Énekes utcában történteket is fogja jelezni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...