fbpx

FRISS HÍREK

Áttörés: Yggdrasil magyarországi terjeszkedése újradefiniálja az iGaming tájképet

- Advertisement -

A jól ismert online játékmárka – Yggdrasil – növelte magyarországi területét, ami nagy előrelépés mind a vállalkozás, mind a magyar játékipar számára. A legfrissebb hírek szerint az Yggdrasil az LVC Diamond kaszinó üzemeltetőjével való összefogással erősítette meg magyarországi szerepét. 

Ez az Yggdrasil folyamatos terjeszkedését jelzi, amely 2024 elejére többek közt olyan új piacokra is eljut, mint a Cseh Köztársaság, Latin-Amerika és Hollandia. 

Háttere 

Az Yggdrasil 2013-ban alakult, és mindig a minőségre és az innovációra összpontosítva gyorsan ismertté vált a versenyképes iGaming piacon. Az északi mitológiából származó világfa ihlette a cég nevét, amely szimbolizálja azt a célukat, hogy uralni akarják a játékipart.

 Az iGaming szektorban az Yggdrasil rengeteg figyelmet kapott mind szórakoztató játék választékáért, mind a játékfejlesztés kreatív megközelítéséért. A játékaik grafikájuknak, mély játékmechanikájuknak és érdekes történetmesélésüknek köszönhetően erős globális rajongótáborra tettek szert. 

Mivel játékaikat HTML5 technológiával tervezték, a játékosok bárhol, bármikor, számos platformon és eszközön, például asztali számítógépeken, okostelefonokon és táblagépeken is könnyedén játszhatnak velük. 

Kiemelkedő kreativitásukról és kiválóságukról tettek tanúbizonyságot az iparágban. ezt az elkötelezettségüket számos díjjal ismerték el, többek között többször elnyerték az Év Innovátora és az Év nyerőgép-szolgáltatója címet is. 

Az Yggdrasil folyamatos terjeszkedésének hatása

 A magyar iGaming színtérre várhatóan jelentős hatással lesz az Yggdrasil terjeszkedése, amely mind a játékosokra, mind az iparágban érdekeltekre hatással lesz.

 A játékosok mostantól a játékok széles választékát élvezhetik a magyar licencű Vegas.hu oldalon, valamint hozzáférhetnek mind a tíz Yggdrasil játékbevonási mechanizmushoz (GEM).

 Az Yggdrasil néhány nyerőgépét új magyar kaszinókban is lehet játszani a kényelem érdekében. Többek közt néhány játékuk:

  • Asztali játékok 
  • Jackpot játékok
  • Bingó 
  • Virtuális sportok 

Emellett az Yggdrasil integrációja a Vegas.hu platformmal és az LVC Diamond kaszinó üzemeltetővel való partnerség várhatóan jelentős növekedést és bevételt eredményez majd mindkét üzletág számára.

 „Az Yggdrasil játékai 2013-as megjelenésük óta nagy sikert arattak a játékosok körében, és örülünk, hogy el tudjuk juttatni őket ügyfeleinkhez. Szeretnénk kiemelkedő márkává válni Magyarországon, és a világelső tartalmak kínálata erős recept a sikerhez. Ez az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy újabb lépést tegyünk ezen az úton.” – mondta Szenczy Brigitta, az LVC Diamond kaszinó – és stúdió vezetője. 

Azzal, hogy az LVC Diamond az Yggdrasil játék könyvtárát bocsátja játékosai rendelkezésére, megőrzi pozícióját magyar piacvezető szolgáltatójaként, új ügyfeleket vonzva és a meglévőeket pedig izgalmas játék élményekkel megtartva.

Hasonló cikkünk:  25 pontban foglalta össze az orvosi kamara, mi a gond az új ügyeletei rendszerrel

Emellett az Yggdrasil magyarországi bevezetése az iGaming szektorban tapasztalható nagyobb globalizációs tendenciát képviseli, mivel a vállalkozások új területekre igyekeznek terjeszkedni és diverzifikálni bevételi forrásaikat. Ezt a tendenciát többek közt olyan dolgok táplálják, mint a növekvő globalizáció, a változó vásárlói preferenciák és a technológiai áttörések, amelyek lehetőséget adnak a vállalkozásoknak arra, hogy új piacokra lépjenek be, és a bevett piacokon kívül is fejlesszék tevékenységüket.

 Az iGaming szektornak megvan a lehetősége arra, hogy növekedésével és változásával jelentősen hozzájáruljon Magyarország gazdasági fejlődéséhez, pénzt behozva, befektetéseket vonzva, és értéket teremtve mind a fogyasztók, mind az iparág szereplői számára. 

Terjeszkedési stratégia 

A stratégia lényeges eleme a kulcsfontosságú szereplőkkel, köztük az online szerencsejáték-üzemeltetőkkel és a szabályozó szervezetekkel való partnerségek kialakítása. A helyi partnerekkel való kapcsolatok révén az Yggdrasil jelentős betekintést nyerhet a magyar szerencsejáték-szféra összetettségébe, miközben a magyar játékosok sajátos igényeihez és szükségleteihez igazíthatja kínálatát. 

Míg az LVC Diamond tulajdonában lévő, magyarországi engedéllyel rendelkező kaszinók újak lehetnek a színtéren, az Yggdrasil elismert játékai már régóta alapvető szerepet töltenek be számos nemzetközi szerencsejáték-platformon, amelyek Curacaón vagy Máltán rendelkeznek engedéllyel. 

Annak érdekében, hogy a játékok megfeleljenek a magyar szabályoknak és előírásoknak, az Yggdrasil szorosan együttműködik a magyar szabályozó hatóságokkal. Ez is azt mutatja, hogy komolyan gondolják, hogy felelősségteljesen folytatnak üzletet Magyarországon, és segít nekik tovább erősíteni a játékosok bizalmát.

Emellett az Yggdrasil stratégiai sikere az LVC Diamond kaszinó üzemeltetővel való partnerség, amely hozzáférést biztosít a vállalatnak az üzemeltető széles hálózatához. Ennek az együttműködésnek köszönhetően egy olyan nagy játékosbázist érhetnek el, amely lelkesedik a vállalat kreatív és innovatív játékkínálatáért.

 „Örömmel erősítjük magyarországi jelenlétünket az LVC Diamonddal való integrációt követően” – Jose Kadala, az Yggdrasil kereskedelmi igazgatója. 

Terjeszkedési stratégiájának részeként az Yggdrasil pénzt fektet a kutatásba és fejlesztésbe, hogy folyamatosan új funkciókkal és izgalmas játék mechanizmusokkal álljon elő. Az iparágban való kitűnés és a lelkes rajongói bázis bevonzása érdekében az Yggdrasil igyekszik a technológiai fejlesztések és a játékosok trendjeinek élére állni. Ennek a határozott stratégiának köszönhetően továbbra is jelentős és dinamikus szereplői lesznek az online kaszinók világának.

 Az Yggdrasil magyarországi debütálása megnyitja az utat a regionális szerencsejáték-színtérrel való szorosabb kapcsolatok előtt, beleértve az influencerekkel, tartalomkészítőkkel és szerencsejáték-rendezvényekkel való partnerségeket.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...