fbpx
15.5 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Az Inter Tan-Ker Zrt. megkezdi autóbuszai fertőtlenítését

- Advertisement -

Az Inter Tan-Ker Zrt. felkészült a közösségi közlekedésben résztvevő autóbuszainak elővigyázatosságból történő folyamatos fertőtlenítési feladataira, valamint a saját munkavállalóinak egészségügyi védelmének fokozására. A vállalat debreceni, budapesti és kecskeméti telephelyein folyamatosan, napi rendszerességgel fertőtlenítik az autóbuszokat és megfelelő higiéniás készítményekkel látják el az ott dolgozókat.

A koronavírussal összefüggésben a világ számos országában, az Európai Unióban és Magyarországon is már – a veszélyeztetettség mértékével arányos – intézkedések léptek életbe. Ezekkel összhangban elővigyázatosságból a közösségi közlekedés területén is szükségszerűvé váltak a megfelelő, egészségügyileg indokolt lépések megtételei.

Az Inter Tan-Ker Zrt. szolgáltató partnereivel egyeztetve, a hazai kormányzati szervek, hatóságok intézkedései és ajánlásai alapján megkezdi valamennyi autóbuszának folyamatos fertőtlenítését az utazóközönség és a saját dolgozói egészségügyi védelme érdekében. Ezt az óvintézkedést mindaddig érvényben tartja a vállalat, ameddig az egészségügyi szempontból indokolt – áll a közleményben.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...