fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

A mopsza miatt szállítottak le egy nőt a vonatról Kecskemétnél

- Advertisement -

Kistermetű kutyájával utazott a vonaton egy nő, aki jegyet is vásárolt mind saját magának, mind pedig négylábújának.

Ám így is maradt egy kivetni való, ugyanis az állaton nem volt szájkosár. Igaz, ez az utasokat nem zavarta, mert a kis mopsz csendben és nyugodtan utazott.

A jegyvizsgálónak viszont szemet szúrt a dolog, amit szóvá is tett a szegedi nőnek, amikor a kupéjukhoz ért, amelyben ráadásul egyedül utaztak. A nő vallomása szerint a jegyvizsgáló már eleve agresszíven kérte számon, miért nincs a kutyán szájkosár. A nő hiába próbálta azzal védeni négylábú kedvencét, hogy a mopszoknak tömpe az orruk, így kínzás lenne szájkosarat tenni rá, mivel nem kapna rendesen levegőt, mindez nem hatotta meg a jegyvizsgálót.

Hasonló cikkünk:  Bádogcsatornákat loptak el a Szentháromság temető kápolnáiról, még a tetőt is megbontották

Végül Kecskemétnél a nőt leszállították a vonatról a kiskutyájával egyetemben. Még az sem számított, hogy az utasok is a gazda védelmére keltek, s mondták a jegyvizsgálónak, hogy őket nem zavarja az állat.

Mindez nem sokat számított, a nőnek és kedvencének el kellett hagynia a vonatot, s csak egy későbbi járattal utazhattak tovább.

(Délmagyar)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...