fbpx

FRISS HÍREK

Télen áll csak le a Mercedes-gyár

- Advertisement -

Ugyan az autóiparban bevett szokás az előre tervezett leállás, azonban ahogyan már tavaly, úgy idén sem állnak le a gyártósorok nyáron a kecskeméti Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft-nél.

Június 27-én számolhattunk be arról, hogy a új CLA Shooting Brake első sorozatgyártott példánya is legördült a gyártószalagról a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában. A CLA Shooting Brake és a CLA Coupé modelleket egyébként kizárólag Kecskeméten gyártják a teljes világpiacra – írja az autopro.hu.

Azonban a kecskeméti gyár nem az új modell okozta munka miatt nem áll le nyáron. Már tavaly és az előző években sem volt jellemző ez a fajta előre tervezett szünet Kecskeméten.

A gyár kommunikációs osztálya azt közölte, a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban a vállalat eddigi gyakorlata szerint nem lesz leállás a nyári időszakban. A téli időszakban tervezett leállás előre láthatóan két hétig fog tartani. Ez idő alatt karbantartási munkálatok és átépítések zajlanak majd a gyárban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...