fbpx
16.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Kétszer szúrta meg barátját a lajosmizsei nő

- Advertisement -

Meghosszabbította a Kecskeméti Törvényszék annak a lajosmizsei nőnek a letartóztatását, aki életveszélyesen megsebesítette a párját idén márciusban. A nő a végzéssel szemben fellebbezett, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azonban egyetértett az elsőfokú bíróság álláspontjával, miszerint fennáll a bűnismétlés veszélye, ezért az elsőfokú végzés helybenhagyására tett indítványt a Szegedi Ítélőtáblánál.

Az asszony és az élettársa is ittas volt, amikor összevesztek. A vita hevében a nő felvett egy 11,5 cm pengéjű konyhakést és szívtájékon szúrta a férfit, amelynek következtében a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ez már nem az első olyan alkalom, hogy a nő megkéselte az élettársát. 2018 nyarán ugyanis nyakon szúrta a férfit. Akkor azonban csak 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. A könnyű testi sértés csak magánindítványra büntethető. Mivel a nő élettársa nem terjesztett elő ilyent, ezért a nő akkor megúszta a felelősségre vonást.

Hasonló cikkünk:  Nekiment a tanulóvezetőnek a gyorshajtó, és lelökte az útról

24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...