fbpx
1.2 C
Kecskemét
2023. február 3., péntek

FRISS HÍREK

Egy forgószéket is hozzávágott a kecskeméti ismerőséhez. Vád: magánlaksértés és súlyos testi sértés

A Kecskeméti Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt két kecskeméti férfi ellen, akik 2018. október 31-én éjszaka egy korábbi konfliktus miatt ittasan betörtek egy ismerősük lakásába, megverték a sértettet és a lakásban tartózkodó ismerősét, egyikőjük még egy forgószéket is a sértetthez vágott – írja sajtóközleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a két ittas vádlott megjelent az egyik ismerősük kecskeméti lakásánál. Becsöngettek a társasházban lakó férfihez, dörömböltek a lépcsőház ajtaján, mire a sértett lement és kinyitotta résnyire az ajtót. Erre az egyik vádlott az ajtót benyomta és azonnal ököllel megütötte a sértettet.

A lakásban a vádlottak folyamatosan veréssel fenyegették, majd többször ököllel arcon ütötték a sértettet, akinek az orra vérezni kezdett. Az egyik vádlott eközben egyszer a sértett ismerősét is megütötte. A sértett ismerősét bántalmazó vádlott ezután egy forgószéket is felkapott és azt a sértetthez vágta. A bántalmazásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget.

Hasonló cikkünk:  Napokon belül elszállíthatják a roncsautókat a 445-ös főút mellől
Hasonló cikkünk:  Két roncsautó áll hetek óta a 445-ös szélén

A szabadlábon védekező vádlottakat a járási ügyészség magánlaksértés bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta a vádlottakkal szemben azzal, hogy rendelje el a pártfogó felügyeletüket.

Az ügyész azt is indítványozta, hogy a bíróság kötelezze a vádlottakat arra, hogy vegyenek részt egy agressziókezelő csoportfoglalkozáson. A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...