fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Egy forgószéket is hozzávágott a kecskeméti ismerőséhez. Vád: magánlaksértés és súlyos testi sértés

- Advertisement -

A Kecskeméti Járási Ügyészség magánlaksértés bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt két kecskeméti férfi ellen, akik 2018. október 31-én éjszaka egy korábbi konfliktus miatt ittasan betörtek egy ismerősük lakásába, megverték a sértettet és a lakásban tartózkodó ismerősét, egyikőjük még egy forgószéket is a sértetthez vágott – írja sajtóközleményében a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a két ittas vádlott megjelent az egyik ismerősük kecskeméti lakásánál. Becsöngettek a társasházban lakó férfihez, dörömböltek a lépcsőház ajtaján, mire a sértett lement és kinyitotta résnyire az ajtót. Erre az egyik vádlott az ajtót benyomta és azonnal ököllel megütötte a sértettet.

A lakásban a vádlottak folyamatosan veréssel fenyegették, majd többször ököllel arcon ütötték a sértettet, akinek az orra vérezni kezdett. Az egyik vádlott eközben egyszer a sértett ismerősét is megütötte. A sértett ismerősét bántalmazó vádlott ezután egy forgószéket is felkapott és azt a sértetthez vágta. A bántalmazásnak a kiérkező rendőrök vetettek véget.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

A szabadlábon védekező vádlottakat a járási ügyészség magánlaksértés bűntettén kívül súlyos testi sértés bűntettével vádolja. Az ügyészség felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta a vádlottakkal szemben azzal, hogy rendelje el a pártfogó felügyeletüket.

Az ügyész azt is indítványozta, hogy a bíróság kötelezze a vádlottakat arra, hogy vegyenek részt egy agressziókezelő csoportfoglalkozáson. A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...