fbpx
3 C
Kecskemét
2023. február 1., szerda

FRISS HÍREK

Így lesznek nyitva a nagyobb üzletek a kijárási korlátozás alatt

A kedd éjféltől életbe lépett szigorítások nyomán az üzleteknek 19 órakor be kell zárniuk. A nagyobb boltláncok már közzé is tették új nyitvatartási rendjüket.

Az Aldi üzletei hétfőtől szombatig reggel 7-től este 7-ig lesznek nyitva, vasárnap este 6-kor zárnak.

Lidlnél ugyanez a helyzet, noha az üzletek egy része már reggel fél hétkor kinyit.

Az Auchan áruházai a hét minden napján 6-19 óra között, míg benzinkútjai a 6-20 óra között tartanak nyitva. Az automata kútoszlopok továbbra is 0-24 óra között üzemelnek.

Praktiker hétfőtől szombatig reggel 8-tól este 7-ig várja a vásárlókat, a vasárnap pedig változatlanul 9-17-ig lesz nyitva.

Az Obi hétfőtől szombatig reggel 8-tól este 7-ig, vasárnap reggel 8-tól este 6-ig lesz nyitva. Kivéve a nagykanizsai üzletet, amely a hét minden napján este 6-kor bezár.

Hasonló cikkünk:  Térkövekből sosem elég

Decathlonok hétfőtől szombatig reggel 9 és este 7 között lesznek nyitva, vasárnap az áruházak egy része 9-kor, a többi 10-kor nyit és este 6-kor zárnak.

Metro áruházainak egy része hétfőtől szombatig reggel fél 6-kor a többiek 6-kor nyitnak és este 7-ig tartanak nyitva, vasárnap jellemzően fél 8-kor nyitnak és este fél 6-kor zárnak.

Hasonló cikkünk:  14 milliót csalt ki előlegként mobilgarázsok építésére a kecskeméti férfi, de a munkákat nem végezte el

Spar üzletei este 7-kor zárnak, típustól függően azonban reggel 6-tól, 7-től vagy 8 órától vannak nyitva.

A gyógyszertárakra és a benzinkutakra nem vonatkozik a nyitvatartási korlátozás utóbbiak üzletei, büféi és kávézói szintén bezárnak 19 órakor.

 

via 24.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...