Hasznos: Régiók és városok európai hete felhívás

0
Régiók és városok európai hete 2021 / Fotó: www.interregeurope.eu
Működő vállalkozások, az önkormányzat, helyi civil közösségek, de azon alkotók számára is, akik egyedül dolgoznak a pályázatok pluszforrást, olykor pedig az egyetlen bevételt jelentik. Az Európai Unió széleskörűen kidolgozott pályázati rendszer keretében nyújt forrásszerzéshez lehetőségeket. A bőség egyben kihívást is jelent abból a szempontból, hogy hol találjuk meg ezeket a pályázati kiírásokat vagy, ha “kicsik” vagyunk, a mindennapos rohanásban jut-e időnk arra, hogy a honlapokat böngésszük információk után kutatva.

A kecsUP csapata úgy döntött, hogy ebben szeretnénk a lehetőségeinkhez mérten segítséget nyújtani. Nem vagyunk sem pályázatfigyelő, sem pályázatíró cég. Felmerült azonban a kérdés, ha úgy is nézzük magunk részére a pályázati lehetőségeket, miért ne osztanánk meg itt a portálunkon az arra érdemesnek tartottakat ? Lehet van olyan civil egyesületben tevékenykedő olvasónk, akinek egy-egy ilyen információ épp kapóra jön. És ugyanígy egyéni és kisvállalkozó követőnk, akiknek szintén nyújthatunk ezzel némi segítséget, ahogy az önkormányzati szektorban dolgozók számára is.

Régiók és városok európai hete felhívás

Pályázati felhívás az EU “Régiók és városok európai hete” 2021. évi rendezvénysorozathoz való csatlakozásra, a járvány utáni helyreállításhoz kapcsolódó workshopok, regionális beszélgetések, információs ülések és kiállító standok nevezésére.
Ez az egyik legfontosabb EU-városmarketing és network rendezvény, a 2021-27 projekttervezés és a post-COVID újrainduláskor kiemelten fontos lehet a részvétel.
A rendezvény négy fő témája a következő:
– zöld átállás;
– kohézió;
– digitális átállás;
– polgárok szerepvállalása.
A rendezvény nagyrészt on-line fog zajlani, a járvány helyzettől függően azonban lesz élő része is.
2021. március 26-ig lehet jelentkezni.
Részletes kiírás itt: https://europa.eu/regions-and-cities/sites/ewrc/files/2021/euregionsweek_2021_guide_for_event_partners.pdf