fbpx
13.8 C
Kecskemét
2021. május 16., vasárnap
KecsUPHeti HírekÚjabb famészárlás!

FRISS HÍREK

Újabb famészárlás!

Az elmúlt héten szomorúan konstatáltuk, hogy a Kecskeméti út végén a lakóházak előtt kivágták a fákat… Érthetetlen, hogy bármilyen változás, változtatás történik a városban, az illetékesek képtelenek azokat úgy megvalósítani, hogy az egyik legfontosabb természeti értékeket, a fákat megóvják.

Vannak települések, ahol komolyan veszik a költési időszakot, és ilyenkor csak abban az esetben vágják ki a fát, ha élet- és/vagy balesetveszélyes az állapota miatt. Elnézve a Kecskeméti út végén kivágott fákat, nem hiszem, hogy erről lenne szó.

Vajon mi bújhat meg e mögött a fairtó döntés mögött? Nem tudjuk, hisz míg az ÖH rendre, hétről-hétre nagy terjedelemben, figyelemfelhívó címmel arról a rosszindulatú, félrevezető ostobaságról cikkezik, hogy az ellenzék miért nem fizeti vissza azt a pénzt, amiről a városvezetésnek kellene gondoskodnia, és miért nem végez munkahelyteremtő beruházást, amit szintén a városvezetésnek kellene, addig a fairtásokról nem, vagy éppen alig említve ír valamit. A fák megsemmisülése mellett szomorú látni Czira kabinetének az önmegsemmisítő vallomásait, hisz ezekkel csupán azt ismerik el, hogy a hatalom birtokában, megfelelő „eszközök” rendelkezése állása mellett sem képes a polgármester és a fideszes képviselők arra a teljesítményre, amit kinéznek – hisz elvárják – az ellenzékből hatalmi pozíció, döntési lehetőségek és források nélkül! Hatalmas elismerés és dicséret az ellenzéknek!

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....