fbpx
14.6 C
Kecskemét
2021. május 15., szombat
KecsUPHeti HírekAljas politikai bosszú, vagy dilettantizmus?

FRISS HÍREK

Aljas politikai bosszú, vagy dilettantizmus?

Kevés aljasabb dolog van a politikában, mint amikor valaki önmaga tehetetlen dilettantizmusa miatt az ellenségként kezelt ellenfele családtagjain áll bosszút. Főleg, ha az „áldozat” egy kisgyerek, akinek semmi köze sincs a felnőttek politikának nevezett játszadozásához.

Nem véletlen, hogy e sorok írójának ez jutott eszébe, amikor beleolvasott a nagykőrösi önkormányzat lapjába, amelyet Czira Szabolcs kabinete készít.

A 8. oldalon „Online megtekinthető a Légy jó mind-halálig!” címmel számolnak be arról, hogy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház produkciója interneten is megtekinthető. A cikk névtelen szerzője megemlíti azt is, hogy a darabban, az iskolásokat alakító gyermekszínészek között van egy nagykőrösi tehetség is.

Az Önkormányzati Híreknek ismét csak félig sikerült tisztességesen tájékoztatnia az olvasókat. Ugyanis a Légy jó mindhalálig! fiatal szereplői között van még egy nagykőrösi fiatal. Nyilván egyáltalán nem volt szándékos, hogy ez elkerülte a nagytudású Czira-kabinet figyelmét, ahogy az is biztos csak fatális egybeesés, hogy a kihagyott szereplő éppen Suba Lajos nyugalmazott gimnáziumi igazgató unokája! Annak a Suba Lajosnak, aki őszinte véleményét sosem rejti véka alá és emiatt többször került a fideszes városvezetés célkeresztjébe, számos alkalommal támadták az Önkormányzati Hírekben is.

Nem ismerjük a cikk megírásának körülményeit, de ennek ellenére az előbbiek miatt mindenki eldöntheti, hogy a Szapora István elnökölte szerkesztőbizottság újabb aljas húzásáról van szó, vagy csak a véletlenek összjátékával állunk szemben?

könyvelő

Hirdetés

Felkapottak

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....

Hirdetés

Legnépszerűbb

Fának ütközött a menekülő sofőr

Egy sofőr Kecskemét belterületén jelentősen túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, és nem állt meg a rendőri jelzés ellenére sem....