fbpx
7.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Kiraboltak egy parkoló buszt Jászkarajenőn

- Advertisement -

A ceglédi rendőrök kezdeményezték egy 25 éves férfi bíróság elé állítását. B. Róbert egy autóbusz pénzes kazettáját vitte el a gyanú szerint.

Egy menetrendszerinti autóbusz sofőrje indult volna Jászkarajenőről munkába május 28-án kora reggel, amikor azt látta, az előző délután leparkolt jármű hátsó üveget betörték, a kasszát ellopták. A hiány 10 ezer, a rongálási kár 50 ezer forint volt.

A rendőrök kiderítették a bűncselekmény időpontját és rövid idő alatt leírást szereztek a tettesről. Személyismeretükben nem kellett csalatkozniuk, sőt, a helyszíni szemle alkalmával a busz közelében lefoglalt feszítővas is ismerős módszerről árulkodott: egy korábbi boltbetörés helyszínére és elkövetőjére emlékeztette őket. Egy órán belül elfogták és előállították. B. Róbert beismerő vallomást tett.

Tekintettel arra, hogy a feltételek fennálltak, a Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kezdeményezte a férfi bíróság elé állítását.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...