fbpx
12.8 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Szapora maszatolásba kezdett a városvezetés a Roma-Góllá változtatott Kinizsi miatt

Nincs könnyű helyzetben a nagykőrösi polgármesteri kabinet. Czira Szabolcs hűséges embereinek egy olyan döntést kellene megvédeniük a nyilvánosság előtt, amiről ők is tudják, védhetetlen. A zavar oka vélelmezhetően az, hogy a magát sérthetetlennek vélő fideszes városvezetés azt gondolta, soha, senki nem fog rájönni, mit is műveltek a Kinizsivel, hogyan tüntették el a színről a szintén fideszes Sohajda Márk által vezetett egyesületet, az összegereblyézett több tízmilliós tartozással együtt.

Nem hitték, hogy a sötét tervük napokon belül kiderül, biztosak voltak abban, a Heti Hírek által közölt Rom-Gól történet, mint minden csoda, csak három napig foglalkoztatja a kőrösieket. A legyintés ellenére a botrány nem csitul, sőt, lapunk vezető szerkesztője által feltárt dokumentumok egyértelmű bizonyítékai annak, hogy a város nagy múltú sportegyesületének szégyenteljes megszűnéséhez Körtvélyesi Attila helyi Fidesz elnök – alpolgármesternek személyes köze van. A bíróságnak benyújtott jegyzőkönyv készítője ő volt, tehát ő minden ismeret birtokában van, ami a Kinizsi Roma-Gollá alakulásához kapcsolódik.

Hasonló cikkünk:  Megmérgezték a nagykőrösi Csónakázó tó kacsáit?
Hasonló cikkünk:  Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

Lapunkhoz is eljutott információk szerint a Fidesz szimpatizánsai közül is sokan kíván-csiak, vajon mi igaz abból, amit lapunk hétről hétre a nyilvánosság elé tár? Értetlenül állnak az előtt, hogy Czira, Körtvélyesi vagy Sohajda miért nem cáfolják a leírtakat? Ezt persze egyikőjük sem teheti meg, mivel a Kinizsi gyalázatos vége körüli események sajnos megtörténtek, a bíróság elé beküldött dokumentumokat nem lehet letagadni.

A fideszes szavazók felől érkező nyomásra már nem lehet az eddigi módon reagláni. Ezért használják a szintén közismert módszerüket, hoztam is meg nem is alapon, mondanak, írnak valamit, de az nem szól semmiről. Erre használt eszköz a “véleménycikk”, amiben különböző zagyvaságokkal próbálják a szerzők azt a látszatot kelteni, mintha nem az ő oldaluk lenne a felelős, hanem azok, akik feltárták az ő disznóságaikat. Ehhez kapcsolódóan az Önkormányzati Hírek legutóbbi számában például egy olyan eszmefuttatást közöltek, amelynek üzenetét még e sorok írója sem tudta megfejteni, pedig nekifutott jópárszor. Viszont érdemi mondandó nélküli félrebeszélésre éppen elég volt.

Hasonló cikkünk:  Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

A városvezetés szapora maszatolásba kezdett a tények cáfolása helyett. Ahelyett, hogy őszintén, a nagykőrösi adófizetőktől, különösen a sportbarátoktól bocsánatot kér ve könnyítenének a lelkiismeretükön és elmondanák az igazságot. Azt, amit a választók hétről hétre, a leplet centiméterről centiméterre lehúzva ismerhetnek meg e lap hasábjain. Ráadásul Zágráb Nándor rendőrségi feljelentése hivatalos útra terelte az ügyet. Ha a Polt Péter vezette ügyészség nem kaszálja el a Fidesznek kínos ügyet, akkor Körtvélyesinek hamarosan el kell majd mondania a nyomozóknak, hogy az általa készített jegyzőkönyvből miként feltételezhető az, hogy olyan ember is részt vett a Kinizsi taggyűlésén, aki egyébként még a közelben sem volt?

Hasonló cikkünk:  Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”

Ezek az igazi kérdések, ezekre kellene végre őszinte, férfias választ adni az illetékeseknek. Valamiért nem sikerül nekik, csak véleménycikkes ma-zatolásra futja a tehetségükből!

könyvelő

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...