fbpx

FRISS HÍREK

Szülinapi ajándékötletek kiskamaszoknak

- Advertisement -

Ajándékozás szempontjából talán ez a legnehezebb időszak: a kicsiknek szánt jobbnál jobb fejlesztő játékokra, cuki plüssökre már csak egy megvető fintort kapunk, a fesztiválbérlet viszont még enyhe túlzásnak tűnik. Hogyan nyerjük el a hamarosan nehéz tinédzserkorba lépő lányok és fiúk elismerését?

Egy játék webáruház honlapján böngészve életkor alapján is csemegézhetünk a javasolt játékok ezrei közül, de a segítségünkkel most könnyedén kiválaszthatod az ünnepelt számára legmegfelelőbbet!

Társasjáték

Egy jó társas szerencsére sosem megy ki a divatból, és minden korosztályban bevethető! A kedvenc sorozatán alapuló, vagy egy zombis-nyomozós darabbal nem lőhetünk mellé. Egyre népszerűbbek a versengés helyett kifejezetten a kooperációra épülő társasok is. Ráadásul, a barátai mellett akár velünk is betervez egy-egy családi játékestet!

Minecraft LEGO

Videójáték és építőjáték egyben, avagy ezért kellenek a minecraftos legók minden fiatal szobájába! Magától értetődő, hogy a Minecraft játékok LEGO formájában is óriási sikert aratnak, hiszen minden idők legkelendőbb virtuális játékának középpontjában szintén a színes blokkolból való fantáziadús építés áll. Így igazi jolly joker-ajándék egy minecaftos LEGO készlet (nem csak gyerekeknek)!

Távirányítós autó

Egy távirányítós autó kicsiknek és nagyoknak is ideális választás, hiszen a strapabíró, szinte törhetetlen verzióktól a komolyabb, aprólékosabb kidolgozású modellekig igen széles paletta áll rendelkezésünkre. A gyerek távirányítós autó készletét az átfordulós terepjárótól a szirénázó tűzoltóautókon át egy vagány Ferrariig végtelen változatú négykerekűvel tölthetjük fel.

Videójáték

Néhanapján, megfelelő szabályok felállításával egy kis “képernyőidőt” is engedélyezhetünk. Főleg, ha nem ki-ki a szobájába elzárkózva, magányosan nyüstöli a konzolt, hanem együtt játszik az egész család! Ha belejöttünk a legózásba, választhatjuk akár a márka legjobb videójáték-változatait is, mint a LEGO Harry Potter Collection,  a LEGO Gyűrűk ura, vagy az eddigi legnagyobb LEGO-videójátékként aposztrofált LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, ami a Lucas-univerzum kilenc epizódját dolgozza fel.

Hasonló cikkünk:  A klímaváltozás egyre jobban kedvez itthon is a szúnyogok által terjesztett betegségeknek

Puzzle

Egy nagyobb gyerkőc már jobban tudja élvezni a kirakóhoz hasonló lelassulós, lazulós játékokat is. Meglephetjük egy számára kedves, tematikus képpel, de befektethetünk egy kifejezetten nagyobb kihívást jelentő darabba is, amit közösen, családként fogunk kirakni. A puzzle egyébként egy szuper fejlesztő tevékenység is, hiszen a logikai készségek fejlesztése mellett türelemre és kitartásra is tanít.

Kerti medence

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy saját kerttel rendelkezünk, a nyári szezonban nem csak az ünnepelt, de az egész család kedélyét feldobhatjuk egy családi medencével. Ráadásul az önállósodás kapujában álló kamaszunkat is szem előtt tarthatjuk, ha megengedjük neki, hogy lődörgés helyett a mi rezidenciánkon tartson medencés bulikat a barátaival. Egy strapabíróbb darab pedig sok évig nyújt hűsítő élményeket a legforróbb nyári napokon.

Asztali csocsó

Egy asztali csocsó a szülők titkos fegyvere lehet a tinikor küszöbén álló gyerkőc figyelméért vívott harcban: sportrajongó gyermekünket ezzel a menő darabbal meglepve észrevétlenül a közös időtöltésre is rávehetjük. Használjuk ki a fergeteges vasárnapi délutáni családi meccseket, amíg még lehet! További előnye, a mobilitása: bármikor feldobhatjuk az ebédlőasztalra, amikor pedig nincs rá szükség, könnyedén elfér a szekrényben.

Golyópálya

A tudományos-fejlesztő játékok egyik legsikeresebb képviselője a különböző elemekből, egyenes és kanyarodó sínekből, izgalmas akadályokból szabadon összetákolható, akár 100 darabos golyópálya. A gyerek a kreatív építkezés közben pedig észrevétlenül kap ízelítőt a mágnesesség, a lendület, a fizika és a dinamika rejtelmeiből.

Szabadulószoba

A tárgyi ajándékok mellett ne feledkezzünk el az élmények fontosságáról sem! Egy trendi, tematikus szabadulószoba még a kamaszok között is menőnek számít, ha pedig a barátaival biztosítunk neki izgalmas közös programot, garantáltan hálás tekintet lesz a jutalmunk!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...