fbpx

FRISS HÍREK

A ruha teszi az embert! Vagy mégsem?

- Advertisement -

Örök kérdés, hiszen számtalanszor azt halljuk, hogy mindegy, hogy mit viselünk, a lényeg a személyiségünk. Aztán közben persze ott nehezedik ránk a társadalmi nyomás: csak ki kell csípni magunkat ahhoz, hogy bemenjünk dolgozni, és hát az ellenkező nem tekintete is sokkal valószínűbb, hogy megakad rajtunk, ha igényes, egymáshoz illő ruhadarabokat viselünk.

Szóval bár mindenhonnan az dől ránk, hogy a ruha nem fontos, igenis az! Még a hálószobában is! Ez pedig talán elég meglepő lehet, hiszen ott várná az ember legkevésbé, hogy számít bármilyen ruhadarab is. Mai cikkünkben ennek az érdekességnek járunk utána!

Öltözz ki saját magadnak!

Talán ez lehet az arany középút a társadalmi elvárások és a saját igényeink között, és ez alól a SZEXSHOP.hu pazar erotikus ruhái sem képeznek kivételt.

Ha ugyanis úgy öltözöl fel, akár a hétköznapi, akár a hálószobai viseletet tekintve, hogy önmagadnak tetszel az adott szettben, az megnöveli az önbizalmad és az önbecsülésed. Jobb nőnek/pasinak érzed magad tőle, csábítóbbnak látod magad, és ez a belső érzés valóban ki is sugárzik, és a valóságban is materializálódik.

Éppen ezért fontos, hogy akár szex közben is legyen rajtad egy-két ruhadarab. Különösen igaz ez akkor, amikor esetleg teljesen meztelenül nem is érzed magad olyan komfortosan.

Jó, ha tudod, hogy a fent említett webáruházban talán ez az egyik legnépszerűbb részleg, hiszen mindenki szeret vonzó lenni!

Hasonló cikkünk:  Szerszámosdobozok, a mindent elrejtő kincsesládák

Többet sejtetni, kevesebbet láttatni!

Az erotikus ruhák kínálatában minden megtalálható a legegyszerűbb daraboktól egészen a legextrémebb ruhaneműkig, így akkor is megtalálod a számításodat, ha csak egy szimplán szexi fehérneműszettet keresel. Sőt, akkor sem marad üres a virtuális kosarad, ha bodyt, baby dollt, harisnyaoverált, köntöst, mídert, fűzőt vagy akár szerepjátékhoz való jelmezt keresel. Persze az urak sem maradnak erotikus ruhadarabok nélkül: vadító és extrém boxeralsók és férfi tangák, valamint egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a kínálatban.

Bármelyiket is válaszd, általános igazság, hogy mindenkire jobban hat, ha csak sejteted a bájaidat, nem muszáj mindent meg is mutatni. Így nyernek értelmet az erotikus ruhadarabok, amelyek úgy korbácsolják fel a partneredben a vágyat, hogy közben konkrétan nem látja sem a melleidet, sem a nemi szervedet.

Pajkos játékok vehetik kezdetüket ilyetén módon, és garantáltan nem fog ellaposodni a szexuális életetek, ha a ruhásszekrényetek mélyén egy-két ilyen buja és érzéki ruhadarab lapul arra várva, hogy olykor-olykor magatokra öltsétek!

Mert nem csupán az a fontos, amit tesztek!

Bár azt gondolnánk, hogy az az egyedüli mérvadó, amit az ágyban tesztek egymással, de a szexuális életeteket más is befolyásolja: méghozzá az, hogy mennyire vagytok kívánatosak egymás számára.

Ehhez pedig elengedhetetlen a tisztaság, az igényesség, a kellemes megjelenés, aminek a része lehet a SZEXSHOP.hu kínálatában kapható bármely erotikus ruhadarab is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...