fbpx

FRISS HÍREK

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

- Advertisement -

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln az 52-es főút mellett vár vélhetőleg szétbontásra, nem messze a Fülöpházi-buckavidéktől, miközben a rozsda egyre inkább megeszi.

A Lincoln Town Cart-t a napokban vettük észre az 52-es főút mellett, nem messze a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság Naprózsa Házától (kitérő: innen a Báránypirosító-tanösvény vezet a Fülöpházi-buckavidék kisebb-nagyobb homokhalmai közé). Elég ramaty állapotban van, teteje-oldala tiszta rozsda, bár törés nincs rajta.

Fotó: Hraskó István

Nyilván egy városnéző hosszú autónak is lejár egyszer az ideje, mégis furcsa ilyen – hogy is mondjuk? – méltatlan helyzetben látni egy limuzint, amiről általában a fény, a csillogás, a pezsgő, az elegancia, az esküvői menet juthat eszünkbe (vagy éppen a drogok és a maffia). Már csak az lenne a szürreálisabb, ha az történne vele, mint a Macskajajban a Trabanttal 🙂

A limuzint egyébként alaposabban is megtekinthetik, akik errefelé buszra várnak, ugyanis jelenleg a Lakos-tanya elnevezésű megálló ékessége. Nem messze tőle pedig egy másik klasszikus darab pihen, egy Tátra daruskocsi. Maradjunk annyiban, ez sem indulna pöccre.

Hasonló cikkünk:  A szűrővizsgálat kimutatta a betegséget, így időben léphettem!

Fotó: Hraskó István

Jobban körbenézve az is feltűnhet, hogy az útmenti telep tele van roncsokkal, autók mellett látni bent kisteherautót, furgont, mezőgazdasági gépeket, még buszt is, és állítólag van itt egy régi tűzoltóautó.

Fotó: Hraskó István

Szóval ebbe az elég komoly gyűjteménybe tartozhat a limuzin is, nem csak úgy itthagyták az út mellett. Lehet, hogy már nem volt neki hely az udvarban, vagy mint unikális darabot kiállításra érdemesnek találták a nagyobb közönség számára. Egyelőre nem tudtuk ezt megkérdezni, mert a tulajt nem találtuk otthon. Nyilván a bontott alkatrészek miatt lehet érdemes ennyi roncsot tárolni, nem valószínű, hogy felújítás várna a járgányokra. Úgyhogy előbb-utóbb a limó szomorú sorsa is a „kibelezés” lehet. Mielőtt ez bekövetkezne, készítettünk róla egy portfóliót:

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...