fbpx

FRISS HÍREK

Mi a jó párkapcsolat titka?

- Advertisement -

Ha valaki meg tudná válaszolni ezt a kérdést maradéktalanul, az biztosan kiérdemelne valamilyen díjat, hiszen minden párkapcsolat más, és a bennük lévő személyek is különbözőek. Mindez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne tenni a boldogságért.

A szakértők szerint a sikeres házasságok, boldog kapcsolatok egyik fő jellemzője, hogy a felek közt őszinte a kommunikáció és a résztvevők figyelnek egymásra. Ennek mikéntje, technikája meg is tanulható.

Az Alfakapos.hu Párkapcsolati kommunikáció tanfolyamának elvégzését követően mi magunk is képesek leszünk asszertíven kommunikálni, és akár a kihűlőben lévő házasságunkat is megmenthetjük ezáltal. Mutatjuk is, mennyi érdekes téma kerül kivesézésre ezen a tréningen!

Kinek szól a tanfolyam?

Badarság lenne azt hinni, hogy egy párkapcsolati tanfolyamra csak azok jelentkezhetnek, akik együtt élnek valakivel, házasok. Egyedülállók számára is nyitott a képzés, mivel a tematika igen sokrétű. Szakítás utáni élethelyzetben is érdemes jelentkezni.

Ezen a tréningen olyan technikákat lehet elsajátítani, amelyek közelebb visznek a boldogsághoz, és segítenek egy jobb, meghittebb párkapcsolat kialakításában. A gyakorlatok által önmagunk működésére tekinthetünk rá, közelebb kerülünk saját belső világunk megértéséhez is.

Mindenki számára javasolt tehát egy ilyen képzés elvégzése, mert bárki, aki beiratkozik az online tanfolyamra, csak nyerhet. A “tananyag” összeállítója, oktatója egy tapasztalt coach, aki számos esettanulmánnyal is színesíti előadásait.

Hasonló cikkünk:  Nem jut a Homokhátságra annyi pénz, mint amennyit terveztek rá, de éppen ez lehetne a segítség a térségnek

A képzés elvégzéséhez semmilyen előképzettségre sincs szükség, csupán egy megbízható internetkapcsolatra és a jegyzeteléshez tollra, papírra. Bár örökös hozzáférést kapunk a kurzushoz, annyi érdekességet tudhatunk meg, hogy muszáj lesz a legfontosabbakat leírnunk, hogy tudatosítsuk magunkban a teendőket.

A “jó párkapcsolat alapjai – Párkapcsolati kommunikáció tanfolyam” segítő szakemberek számára is hasznos információkat nyújt át.

Mit tanítanak egy párkapcsolati tanfolyamon?

A tanfolyam anyaga mindenkit megszólít: a szinglik ugyanúgy találnak itt hasznos praktikákat egy boldog párkapcsolat megteremtéséhez, mint azok, akik az ellaposodott kapcsolatukat szeretnék megmenteni, és ehhez keresnek használható ötleteket.

A képzés összesen 6 modulból áll, és szó esik benne többek közt a következőkről:

  • A férfiak és nők gondolkodásának különbségei
  • Kötődési minták
  • A korlátozó hiedelmek
  • Szeretetnyelvek
  • Szerelemszokások és további gyakorlatok
  • Elengedést segítő gyakorlatok

A legjobb ebben a tanfolyamban, hogy valóban olyan tudást lehet vele szerezni, amely a hétköznapok során is hasznosítható, elősegíti a boldogulást.

Az asszertív kommunikáció fontossága

Minden jó párkapcsolat alapja az asszertív kommunikáció, melynek elsajátítása sokak számára nehézkes. Itt azonban lépésről lépésre bemutatják, mit hogyan kell csinálni, milyen szavakat érdemes használni, amikor csalódottságunkat, haragunkat vagy épp az örömünket szeretnénk kifejezni. Már csak ezért is érdemes jelentkezni!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...