fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Hol keressünk takarító állást Eger városában?

- Advertisement -

Takarító állás Eger városában és vonzáskörzetében is egyre több jelenik meg. Ennek oka lehet, hogy manapság kevesebben szeretnének ilyen jellegű munkát végezni. És ezért is van az, hogy egyre jobban megfizetik azt, aki elvállalja az ilyen jellegű feladatokat.

De hol lehet találni ilyen munkát? Merre kezdjük el a keresést? Ebben próbálunk meg most segíteni.

Takarító állás Eger városában? Irány az internet!

Ma már az internet korában a leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, ha keresünk valamit, hogy felmegyünk az internetre, beírjuk a keresőbe, hogy mit szeretnénk, majd szemezgetünk a találatok között. Ilyen egyszerű? Igen!

Írjuk csak be, hogy “Eger állás” és máris számos releváns találatok kapunk. Rögtön szembe jön velünk például az egyik legkézenfekvőbb, az Egerállás oldala. Ezen megtekinthető számos takarító állás Eger városában és vonzáskörzetében. De ezenkívül is lesznek olyan találatok, melyeket megtekintve biztos gyorsan le tudjuk fedni a helyi munkaerőpiac egy jelentős részét.

De ha már az interneten keresgélünk, akkor érdemes a közösségi média oldalak csoportjait is megtekinteni. Ezek között találunk olyanokat is, melyek kifejezetten az álláskeresést segítik. Itt is nagyon sok munkát osztanak meg, köztük biztos takarítói állásokat is.

Ha pedig még ezután is van kedvünk online nézegetni, jöhet a munkaügyi központ oldala, valamint az egyes hotelek, szállodák, vendéglátóegységek közösségi média oldalai és webhelyei. Ma már jellemzően ezeken is megosztják a cégek az aktuális nyitott pozícióikat.

Hasonló cikkünk:  Egy hónap alatt 143 millió forintot tapsolt el a Megafon facebookos hirdetésekre

Érdemes személyesen vagy telefonon is érdeklődni?

Eger városában számos vendéglátó egység, hotel, apartman és hasonló típusú, turisztikában érdekelt cég van. Ezeket fel lehet keresni akár úgy is, hogy jelenleg épp nincs meghirdetett takarítói állás náluk.

Egyrészt azért, mert lehet, éppen van üresedés, de még nem írták ki. Vagy nem is foglalkoznak azzal, hogy ki legyen írva, mert csak az üzlet vagy szálláshely ajtaján vagy ablakában van kiírva, hogy munkaerőt felvennének.

Ugyanakkor az is lehet, hogy jelenleg nincs is felvétel náluk, de szívesen fogadják a hozzánk hasonló agilis, dolgozni akaró munkát keresőket, mivel sűrűn cserélődnek a takarítóik.

Bárhogyan is van, érdemes lehet felkeresni ezeket a cégeket, akár személyesen egy önéletrajzzal is, melyet leadva, ha nem is azonnal, de pár héten belül érdeklődni fognak, hogy aktuális-e még a keresésünk.

És miért ne lenne az? Előfordulhat, hogy úgy találunk csak állást, hogy az nem tölti be a napi 8 óránkat, és így több helyen is takaríthatunk részmunkaidőben. Vagy az is lehet, hogy az egyik helyen délelőttre keresnek embert, a másikon pedig éjszakára.

Mire lesz szükségünk a sikeres álláskereséshez?

Takarítói állás esetén a leginkább arra, hogy precízek, megbízhatóak, önállóak és a munkánkra igényesek legyünk. Emellett sok esetben vállalnunk kell azt, hogy kora reggel, késő este vagy akár éjjel dolgozzunk.

Ha ezek megvannak, és végigmegyünk a fenti keresési útvonalon, akkor garantáltan fogunk találni takarító állást Eger városában.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...