fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Többször is járt ugyanoda lopni, de elkapták

- Advertisement -

A kecskeméti nyomozók azonosították és őrizetbe vették a betöréssel gyanúsítható helyi férfit.

Egy kecskeméti nő tett bejelentést a rendőrségre 2020. október 19-én, mivel valaki betört a kamrájába. A sértett a tettest megzavarta, aki ekkor elmenekült. Az elkövető valószínűleg többször járt már a bűntett helyszínén az éjszaka folyamán, mivel a tettenérés ellenére is már sok tárgy hiányzott a kamrából. A tolvaj eltulajdonított egy erősítőt, hurkatöltőt, húsdarálót, hősugárzót, infralámpát, serpenyőt, mikrohullámú sütőt, valamint egy kazánt. A helyszínelők megállapították, hogy a tettes az ingatlan kerítését, majd a kamra ablaküvegét betörte, így jutott be az épületbe.

A rendőrök a szomszédos lakatlan ház udvarában – összekészítve – megtalálták a hiányzó tárgyak nagy részét. Az elkövető a lopással így is több mint 400.000 forint kárt okozott.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

A nyomozók néhány nap alatt azonosították a feltételezett tettest. A kecskeméti férfit azonnal keresni kezdték, de sehol sem találták, így elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene.

A körözés alapján a járőrök november 4-én 19 óra 25 perckor elfogták a keresett személyt. A 37 éves B. Zsoltot a nyomozók kihallgatták, lopás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...