fbpx

FRISS HÍREK

Németh Szilárdék ajándékba kapott sonkákkal ünnepelték a húsvétot

- Advertisement -

Német Szilárd, honvédelmi miniszterhelyettes egy Isten áldd meg a magyart feliratú pólóban ül egy asztalnál, előtte egy nagy doboz, tele sonkával és kolbásszal, és posztja szerint egy pálinka az, amit még ott látunk. Merthogy Facebook oldalán számolt be arról a fideszes politikus, hogy ezeket az élelmiszereket teszik a családi asztalra. Ajándékba kapták a csomagot.

„A vidék mindig gondoskodott a nemzet fővárosának ellátásáról. Kun-karcagi barátaim, Sankó, Szabi és Laci is így tettek: parasztsonka, prágai és kötözött sonka, szalámi, császárhús, báránycomb, 2010-es, eperfahordóban érlelt szilvapálinka is került jóvoltukból a húsvéti asztalunkra. Köszönjük! Boldog feltámadást és áldott húsvétot kívánok minden földművesnek és állattenyésztőnek!”

Ezeket a mondatokat írta a fotóhoz. A kommentelők azonnal lerohanták a politikust, és felhántorgatták neki, hogy sokaknak a legolcsóbb sonkára sem futja, minőségi pálinkára pláne nem, ő pedig azzal büszkélkedik, hogy őt ellátták a vidéki barátok. Természetesen Németh Szilárdnak védői is akadtak. Van gyurcsányozás és jakabozás is a kommentek között is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...