fbpx

FRISS HÍREK

Drogdíler hálózatra csaptak le Kecskeméten, Szolnokon és Cegléden – videóval

- Advertisement -

A kecskeméti rendőrök több hónapos nyomozásának eredményeként egy 15 fős hálózatra csaptak le Kecskeméten, Szolnokon és Cegléden.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, a Ceglédi Rendőrkapitányság, valamint a Terrorelhárítási Központ és a Kecskeméti Járási Ügyészség közreműködésével 2021. június 7-én hajnalban 12 helyszínen összesen 16 személyt fogtak el.

A kecskeméti bűnügyi felderítés alapján a hálózat tagjai Kecskeméten, Szolnokon és Jászkarajenőn árulták a kábítószert. A kutatások során kábítószereket, készpénzt, és a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak a nyomozók. Az egyik kecskeméti gyanúsítottnál 1,3 kilogramm kábítószert is lefoglaltak a helyi egyenruhások.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya több gyanúsítottal szemben bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Vagyonvisszaszerzési eljárás keretében ékszereket és több autót foglaltak le a rendőrök. 12 gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték letartóztatásukat. Három társuk jelenleg szabadlábon védekezik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...