fbpx

FRISS HÍREK

Kecskemét polgármestere hazudik a szólásszabadságról

- Advertisement -

Kecskemét polgármestere csütörtökön úgy interpretált egy ellenzéki indítványt, hogy a baloldal „elhallgattatta volna a kecskeméti nyilvánosságot”. Hogy mi is ez az indítvány, arról itt írtunk részletesen. Arról az önkormányzati sajtóról is írtunk, amelyet a polgármester a kecskeméti nyilvánosságként írt le, és arról is írtunk, hogy sok-sok múltbeli történést felsorolva, nem tűnik őszintének Szemereyné Pataki Klaudia aggódása a nyilvánossságért és a szólásszabadságért.

A polgármester ugyanis kijelentettte, hogy

„A szólásszabadságot minden körülmények között megvédjük!”

Miután a polgármester tehát magát is a szólásszabadság élharcosának tüntette fel posztjában, megírtuk, hogy a poszt alatt törlik a nem tetsző véleményeket. Kollégánk egy korábbi cikkünkre hívta fel a polgármester figyelmét. Ezt akkor írtuk, amikor sok száz kommentet töröltek le a polgármester posztjai alól. Megjegyzése után kollégánk bejegyzését is törölték, őt magát pedig le is tiltották. A kommentek törlése azóta is tettenérhető. Ezért nem kertelünk és leírjuk:

Szemereyné Pataki Klaudia polgármester hazudik, amikor azt írja, hogy minden körülmények között megvédik a szólásszabadságot.

A polgármester a sárba tiporja a szólásszabadságot

Nézzük meg mi történt legutóbb. A szürke alapú fotót még akkor készítettük, amikor még ott volt egy figyelmeztetés, hogy hiába hagynak meg mutatóba egy kommentet, és még erre fel is hívják a figyelmet, ha közben másokat meg törölnek és tiltanak a polgármester hivatalos oldaláról. Éppen az alól a poszt alól, amelyben kijelentette Szemereyné, hogy megvédik a szólásszabadságot.

Hasonló cikkünk:  “Kommunista tempónak” nevezte a kormánypárti oldal Király József javaslatát a Szentháromság-szobor átvételéről

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia

Az alábbi fotó pedig akkor készült, miután a polgármester minden körülmények között megvédte a szólásszabadságot, és ezzel a lendülettel törtölte a figyelmeztető üzenetet és tiltotta le az íróját.

Facebook/Szemereyné Pataki Klaudia

Kecskés Mihály a Momentum kecskeméti elnöke, ő hívta fel a polgármester figyelmét arra, amire mi is, hogy eltűnnek a posztok innen, és majd biztos az övé is eltűnik. Majd erre írta a polgármester néhány óra múlva, hogy na ugye, még mindig olvasható a komment. Erre írta egy újabb kommentelő a polgármesternek, hogy

„azert van aki nincs mar itt kezitcsokolom, nem kell ez az alszent duma”

Nem kellett sokat várni, hogy a szólásszabadság jegyében az utolsó kommentet töröljék, a kommentelőt pedig letiltsák. Vagyis a kritikus, szembesítő véleményeket továbbra sem tűri meg a polgármester. Vagyis amikor töröl és letilt az oldaláról, akkor nem védelmezi a szólásszabadságot, hanem a sárba tiporja azt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...