fbpx
21 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Terbe Botond a Vasasban folytatja

- Advertisement -

Domonyai László, a Vasas klubigazgatója igazi csapatemberként jellemezte a Kecskemétről érkező Terbe Botondot, a labdarúgó NB II 2019–2020-as idényére készülő csapat legújabb szerzeményét.

A 2000 áprilisában született, tehát 19. életévét éppen csak betöltött Terbe Botond az előző idényben a Kecskemét játékosa volt a harmadosztályban.

„Terbe Botond egy U19-es válogatott tehetség, aki középpályásként és szélső hátvédként is jó teljesítményre képes. Harcos, kemény, nagy munkabírású játékos, igazi csapatember” – mondta Domonyai László a vasasfc.hu-nak.

„Nagy múltú klubhoz kerültem, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Vasasnál látnak bennem fantáziát. Jó játékosok alkotják a keretet, de azon leszek, hogy minél több játéklehetőséghez jussak. Örülök, hogy nagyon sok fiatal csapattársam lesz. Az U19-es válogatottban általában jobbhátvédet játszottam, míg Kecskeméten a középpályán szerepeltem, így mind a két poszton számolhat velem Szanyó Károly vezetőedző” – fogalmazott Terbe a bejelentést követően.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...