fbpx

FRISS HÍREK

Juhokat tenyészt a Katona Színház színésznője

- Advertisement -

A Bors című napilapnak a mai napon megjelent számában a 26. oldalon, arról írnak, hogy egy tanyán lakik a Barátok közt első öt évének egyik főszereplője, Csapó Virág. Ő 1998 és 2003 között Novák Évát alakította a sorozatban, jelenleg viszont a Kecskeméti Nemzeti Színházban dolgozik – írja a velvet.hu.

Korábban Kecskeméten egy albérletben éltek hosszabb ideig, onnan költöztek ki egy 21 hektáros tanyára. Csapó Virág esténként játszik a színházban, nap közben pedig tyúkokat és rackajuhokat tenyészt.

Többnyire a szomszédoktól, a környéken élő termelőktől szoktunk vásárolni, és igyekszünk mindent magunk megoldani

– ezt nyilatkozta többek között Csapó Virág arról, hogy törekednek arra, hogy önfenntartó életet tudjanak élni. Novák Éva karaktere egyébként tavalyelőtt nyáron tért vissza legutóbb a Barátok köztbe, erről szólt az alábbi Fókusz-tudósítás.

Hasonló cikkünk:  Polt Péter lemondását követeli Magyar Péter, miután az ügyészség beidézte őt

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...