fbpx

FRISS HÍREK

Megmérgezte a kétéves kislányát egy kecskeméti nő, hogy benntartsák a kórházban

- Advertisement -

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt indítványozta a letartóztatását annak a kecskeméti nőnek, aki a megyei kórházban nyugtatót adott kétéves gyermekének azért, hogy a kicsit benntartsák a kórházban.

A kecskeméti nő pénteken betegfelvételre jelentkezett kisgyermekével. Eközben, 18 óra körüli időben benzodiezepin hatóanyagú gyógyszert adott be a kislánynak annak érdekében, hogy a gyermeket az egészségi állapotában bekövetkezett romlás miatt benntartsák a kórházban. A kisgyermek a neki beadott gyógyszer hatására eszméletét vesztette és életveszélyes mérgezést szenvedett.

A nőt még aznap este őrizetbe vették, életveszélyt okozó testi sértés miatt kihallgatták és kezdeményezték a letartóztatását. Az asszony beismerte a bűnösségét a gyanúsítotti kihallgatása során.

Mivel megalapozottan feltehető, hogy a nő tanúk megfélemlítésével, jogellenes befolyásolásával veszélyeztetné a bizonyítási eljárást, ezért a megyei ügyészség azonnal indítványozta a letartóztatását. De az ügyészség szerint attól is tartani lehet, hogy a nő újabb bűncselekményt követne el valamelyik gyermekével szemben, ha szabadlábon hagynák.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...