fbpx

FRISS HÍREK

Attól, hogy járvány van, nem kellene összeszemetelni Kecskemétet

- Advertisement -

Ha valaki egészségügyi sétát tenne a koronavírus-járvány alatt a megyei kórház mellett fekvő „kiserdőben”, a Milliomodik hektár emlékerdőben nehéz szívvel fog belépni, ahonnan nem vándorolnak el fák, annak ellenére sem, hogy szűk a hely.

Az ember lába olyan gyors volt az elmúlt napokban, hogy tele szemetelte az erdőt és az információs táblákat is kidöntötte. A zöld erdőt egy szűk csoport elveszi azok elől, akik egyébként óvják, védik, tisztítják az erdőt. Az erdő megtisztítása állami feladat lenne, mert a terület a KEFAG fenntartásában áll. Joggal merül fel a kérdés, hogy amikor befizetjük hónapról-hónapra az adónkat, akkor miért nem kapunk vissza az államtól annyit, amennyit befizetünk. Merüljön ki ez legalább annyiban, hogy megtisztítják a szeretett kiserdőnket.

Hasonló cikkünk:  Dürgés és futás: újra Túzokünnepet rendeznek Bösztörpusztán

A szomorú történetünk ezzel nem ér véget. Szemetet nemcsak a kiserdőben találtunk, hanem a Széchenyivárosban, a „papagáj házak” mögött húzódó földutak mentén is.

Brutális mennyiségű illegális hulladék a déli iparterület környékén – fotók

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...