fbpx

FRISS HÍREK

Öngyilkossági szándékkal mászott ki a kecskeméti nő a tetőre

- Advertisement -

2020. május 26-án, kedden 14 óra 38 perckor a rendőrség bejelentést kapott, hogy az egyik kecskeméti társasház tetejéről egy nő le akar ugrani – közölte a rendőrség.

A legközelebb lévő rendőri egység pár perc alatt a helyszínre ért.

A rendőrök felrohantak a hatodik emeleti lakásba, ahol azt látták, hogy egy férfi áll az ablaknál, és próbál valakit behúzni a tetőről, de nem járt sikerrel.

Kováts Zsolt őrmester azonnal kimászott a tetőre, majd a cserepeket megbontva, az egyik lécben megkapaszkodva magához fogta a hisztérikus asszony végtagjait, és az ablakhoz emelte.

Társa, Magyar Tamás őrmester az ablakon kinyúlva beemelte a nőt, aki a lakásban folytatta az őrjöngést.

A járőrpár biztosította, hogy a 43 éves asszony ne tegyen kárt magában, majd a kiérkező mentők kórházba szállították a nőt.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Idős embereket mentettek égő épületből a rendőrök

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...